Alkohol hatására miért többszörosodik az érzelem?
Utolsó igazad van csak , amikor iszik az ember akkor az előre tör, vagy lehet csak nálam.
Amúgy ritkán iszom.
Igen csak érzelem mentes életet élek, nem látni rajtam érzelmeket
Nekem fordítva. Én alapállappotban nehezen zarom ki az erzelmeket. Nem mutatom, pókerarcom van, kívülről senki nem venné észre, de belül meg megy a matek meg a szorongás.
Alkohol hatására félre tudom tenni, vagy legalább nem tulajdonítok nekik olyan nagy súlyt. Én se iszok gyakran, nem is szeretnék. Én olyankor nem sírok hanem bealszok.
Ilyen is van.
De nálad igen, meg sokan másoknál is. Amit addig felretettél vagy elnyomtál az most előjön. Valahol szükség van erre is, hátha van olyan lehetőség, ami nem alkohol, és amikkel mégis meg tudod élni ezeket. Pl filmek, ha nagyon beleéed magad a sztoriba, azok is elő tudnak ilyeneket hozni, ha van olyan karakter akivel jobban tudsz azonosulni.
(bocs az ékezetekért, telóról vagyok és nincs türelmem átírogatni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!