Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Srácok! Milyen gyakran szoktat...

Srácok! Milyen gyakran szoktatok sírni?

Figyelt kérdés
Mi miatt?

2022. júl. 23. 00:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Megkérek mindenkit, ne reagáljon a degradáló válaszíróra, mert csak el akarja terelni a témát. Leírtam a véleményemet, nekem nyugodtan írjátok le a válaszaitokat, aki pedig csak leszólni jön azt jutalmazzátok pirossal!
2022. júl. 23. 01:30
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Elég ritkán, de ha igen, általában dühömben. Ha valakire nagyon ideges vagyok és üvöltözök vele, utána valahogy meg tudnak eredni a könnyeim (Eddig csak a bátyámnak sikerült ennyire felbosszantani). Sírásnak nem nevezném, de érdekes, hogy ha meglátok kisírt szemeket, vagy síró embert, automatikusan nekem is bevörösödik, és benedvesedik valamiért. Ezeken túl talán temetéseken, hál' Isten nem sokat éltem még meg..
2022. júl. 23. 01:50
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
#10 Az a ciki aki mondja.
2022. júl. 23. 02:00
 14/16 anonim ***** válasza:
97%
Mi ez a sok lepontozó elmebeteg huszár itt?
2022. júl. 23. 17:11
 15/16 anonim válasza:
91%
Reméltem, hogy többek szerint nem ciki sírni :)
2022. júl. 23. 18:09
 16/16 Arnold901005 ***** válasza:
Olyan mentális betegségem van, amivel együtt jár az érzelmi labilitás is, de ahhoz képest sem vagyok egy bőgőmasina. Néhány havonta, vagy ha olyan ún. trigger ér (trigger a pszichológiában: automatikus érzelmi reakciót kiváltó inger) jön egy összeomlás. Sokat elbírok, sokáig bírom elfojtani a keserűséget is, de időnként kiborul a szartartály. Olyan vagyok, mint egy vulkán; csendben fortyog belül a cucc, aztán egyszercsak robbanok, kijön minden, akár a lávafolyam. Az oka a depresszióm, meg a hétköznapokban elfojtott intenzív düh és keserűség szokott lenni. Utána egy darabig megint elbírok sok terhet.
2022. aug. 2. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!