Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni egyedül...

Mit lehet csinálni egyedül ami izgalmas is, azaz dopamin termelést okoz?

Figyelt kérdés

Szoval nem ilyen lightos dolgok, hogy zenehallgatás tanulas olvasás horgolás(:D), edzés bevasarlas, takaritas főzés kajálás net

Hanem ami ugy rendesen izgalmas is. Felvillanyozó.

pl felöltözöm kimegyek az utcára és?

2022. júl. 21. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi a betegséged...?

Ha nincs szívbetegséged, v. hasonló, akár bungee jumpingolni is elmehetsz... vagy raftingolni... .

2022. júl. 21. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:
1-es, kevered a dopamint az adrenalinnal szerintem.
2022. júl. 21. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
A dopamintermelés nem felvillanyzó és nem izgalmas. Az az adrenalin.
2022. júl. 21. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Tudom nem pont ez volt a kérdés, de egyesek ételek fogyasztásával is növelheted a dopamintszintet.

Pl: bio tojás, diófélek, illetve magvak, bab és különféle hüvelyesek, teljes kiörlésű gabonák, és emellett bizonyos fehérjeporok is elősegíthetik a dopaminszint növekedését.

Mindezek mellett fontos, hogy sokat, azaz lehetőleg eleget aludj.

A meditáció és elősegíti a dopamin szint növekedését, illetve a futópados gyakorlatok is.

Tudom ezzel nem igazán adtam kielégítő választ a kérdésedre, de őszintén nem is igazán tudok.

Egy csomó dolgot felsoroltál te is, ami segíthet neked ebben. Más dolgokat nem igazán tudsz tenni szerintem.

2022. júl. 21. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Tanulj meg korcsolyázni (jégen) vagy görkorcsolyázni, az izgalmas.
2022. júl. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!