Másnak is volt már izgalmas álma?
Tök király volt.
Elmentem álmomban futni a hegyre aztán belefutottam egy kemény bandaleszámolásba.
Kicsit olyan Nem vénnek való feelingje volt.
Barátommal bünözök voltunk àlmomban (én nö vagyok),rànk szàlltak a rendörök, futottunk a gépfegyerekkel éjszaka valami pajta felé elbujni fentröl rendörhelikopterek vilàgitottak rànk körfénnyel hogy kövessék merre szaladunk erre fektünt hogy az egyik fény viszont nem a rendöröktöl jön hanem magasabbra nézve egy csészealj, ahogy elkapott a fénye elkezdtem felfelé emelkedni, fentröl irto magasbol lattam ahogy a pàrom szalad tovabb màr majdnem elèri a pajtàt, en meg egyre jobban emelkedek. Elkezdtem pànikolni sikitozni, aztàn felébredtem es lerohantam anyàhoz hogy majdnem elraboltak. Nagyon élethü volt.
A többi àltalàban rövidebb àlom. Pl álmomban gyerekem lett, ill szültem, aztàn amikor megmutattàk egy kb 6 éves kislany volt, aki köszönt!, en mondtam hogy ö nem lehet az èn gyerekem mert beszélni is tud es ujszülött nem beszél, es akik ott voltak körülöttem csalàd/orvosok/anya is/a szülész stb, mind egytöl egyik ugy nèztek ràm mint aki nem normàlis es megtagadja a sajàt gyerekét es kedvesen mosolyogva mint a bolondokat nyugtattak hogy de higyjem el ö az én gyerekem. Jo, hogy le nem fogtak/nyugtatoztak àlmomban eröszakkal, mert elég ideges voltam, hogy akkor elrabolhattàk azt aki valoban az en gyerekem azaz nekem rohanni menni kellett volna keresni, de a körülöttem levök mindenki kedvesen csititgatott.
Asszem ebböl is felébredtem akkor, mielött totàl kibukok.
Szoval nàlam csak kb rémàlmok az "izgalmasak".amiket amugy szivesen kihagynék.
Persze!
- Akciófilm, amelyben szökött fegyencként bújkáltam a rendőrök elől.
- Politikai film, amelyben az ellenállók közé tartozva a lebukás veszélye kerülgetett, de végül megdöntöttük a rendszert.
- Katasztrófafilm, amelyben a Hold belehuzant a Földbe.
- Természetfilm, amelyben majmokkal másztam fára, vagy nagyvadak elől menekültem.
- Tudatos álmom többször is, amelyben azt csinálhattam, amit csak akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!