Mi olyan izgalmas abban, hogy egy ember nézi mások hogyan játszanak (streamel)?
Kérdezek jobbat
Nekem miért dob fel állandóan ilyen videókat a youtube mikor sohase nézek ilyesmit?
Berakok este valami jó nyugis altató videót erre rendszeresen arra kelek hogy valaki uvoltozik a jatekkal -.-
Nekem az az izgalmas benne, hogy nem kell megvennem egy PS5ös 300e-ért, hozzá egy TV-t 200e-ért és minden egyes játékot 20-25e-ért vagy összerakni egy PC-t 500e-ért + megvenni a játékokat.
Ehelyett benyomom a streamet és nézem.. ugyanazt a pályát viszi végig amin én is végigmennék, ugyanazokat a feladatokat oldja meg amiket én is megoldok. Kb semmit nem vesztettem vele, de egy csomó pénzt megspóroltam.
+ a stream nézés passzív tevékenység, míg maga a játék aktív. Amíg fut a stream a háttérben vagy a másik monitoron, addig tudok mellette netezni vagy dolgozni. Ha valami érdekes történik, akkor odapillantok egy kicsit, majd vissza a melóba.
Míg ha játszanék, akkor 100%-ig oda kellene koncentrálni a meló meg állna.
Én ha nézek, azért h:
- eltanuljak egy stratégiát
- megnézzem h érdemes-e megvenni a játékot
- szórakoztat a streamer szövege
- jobban leköt, mint egy sorozat
- nincs időm játszani annyit, de lenyűgöz a látványvilág
Ilyesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!