Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi olyan izgalmas abban, hogy...

Mi olyan izgalmas abban, hogy egy ember nézi mások hogyan játszanak (streamel)?

Figyelt kérdés

#Streamel
2021. jan. 31. 09:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%
És mi olyan izgalmas van focit nézni, vagy bármilyen sport közvetítést? Miért nem mész ki te focizni vagy úszni?
2021. jan. 31. 12:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Na hát azért az más
2021. jan. 31. 13:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Mikor én voltam középiskolás, fordított napon a számítógépes teremben lehetett játszani. Lementem én is, de persze az összes gép foglalt volt. Be lehetett állni valaki mögé, nézni, hogy hogy játszik, és várni, hogy egyszer sorra kerülj. Hát vagy 5 percig bírtam, aztán eljöttem. Fel nem bírom fogni, mi abban az élvezet, hogy más játszik, te meg nézed. Én játszani akartam volna, csak hát nem volt elég gép. Ma már más világ van, mindenkinek van kütyüje, mégis másokat néznek, hogy azok hogy játszanak. Az ilyen ósdi felfogásúak, mint én ezt sosem fogják megérteni.

Dél-Koreában ez a kultúra része, ott vannak nagy, elismert játékosok, szurkolótáboraik, mint a sportban. Azt hittem, csak ők ilyen bolondok, aztán most már itt is ugyanez megy.

2021. febr. 16. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!