Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy kis városban élek ahol...

Egy kis városban élek ahol mindenki ismer mindenkit szinte, ezért utálok mászkálni akár hova is, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Például ha látnak a volt osztálytársaim vagy mostaniak... Utálom. Akár egyedül vagyok, akár ismerőssel, akár családdal. Nem szeretem. Ezért nem nagyon megyek sehova, főleg tömegközlekedéssel. De van néhány "muszáj" dolog ami miatt kéne mennem. Mit tegyek?
2022. júl. 20. 22:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Családdal meg miegmondhatod, hogy épp egy fontos beszélgetés közepén vagytok.
2022. júl. 21. 04:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem értem, hogy miért lenne szükséges indokokat felsorakoztatnod bármiért is!

Köszönsz, tovább mész! PONT!

-A legszélsőségesebb esetben is az időjárást veszed elő a találkozások alkalmával, - amire egy idő után minden ember rá fog unni, aki találkozik veled és egy idő után sorsodra hagy!

2022. júl. 21. 06:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Én szerencsére már elköltöztem otthonról, de pont ugyanígy gyűlöltem ezt. Én is egy szinte mindenki ismer mindenkit kisvárosban laktam, ráadásul a szüleimet valóban mindenki ismerte a foglalkozásukból adódóan, rajtuk keresztül engem is. Sehova nem lehetett elmenni úgy, hogy ne jöjjön veled szembe legalább egy ismerős, de nem is ez volt a legrosszabb szerintem, hanem a pletykák… Oké, köszönsz, köszön, mentek tovább és ezzel nem is lenne semmi gond, de mindenki azonnal kibeszélt mindent mindenkinek. Az egy dolog, hogy hogy néz ki, mi volt rajta, mi volt nála, kivel volt stb., de még az ilyen magán jellegű dolgok is elterjedtek, amiket az ember nem véletlenül nem oszt meg akárkivel. Például ott nem létezett diszkréció meg titoktartás és, ha elmentem orvoshoz valami problémával az is már előbb kitudódott mire hazaértem volna… Azt is utáltam, hogy nagyon sokszor mintha az egész családot vagy a szüleimet is képviseltem volna vagy azt várták, hogy én is ugyanolyan vagyok mint ők stb. Nekem megváltás volt a költözés.
2022. júl. 21. 10:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja és ez ugyanígy ment fordítva, az egyik rokonom egészségügyi dolgozó és ő is (mint mindenki más ugye) azonnal elmesélt mindent, hogy ki rákos, ki covidos, ki kapott agyvérzést, ki szed antidepresszánsokat, ki akart öngyilkos lenni, ki terhes stb., holott nem lettem volna rá kíváncsi és azt gondolom nem illik ilyeneket elmondani senkinek, akinek nincs hozzá köze.
2022. júl. 21. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!