Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, nektek mennyire veszi...

Lányok, nektek mennyire veszi el a kedveteket egy férfitől, mennyire kiábrándító ez a dolog?

Figyelt kérdés

Ismerkedtek egy sráccal, minden nagyon jó vele, de kiderül róla, hogy kisebb a pénisze, mint amire számítottatok, vagy mint amihez hozzászoktatok. Ez lehet csupán átlag alatti, vagy akár kifejezetten kis méret is, de semmiképp sem egy teljesen átlagos, nők 90%-ának megfelelő pénisszel számoljatok.

Ez mennyire veszi el a kedveteket az adott fiútól/férfitől? Mennyire fontos dolog nektek egy kapcsolatban a megfelelő péniszméret? Ha fontos nektek a méret, és az illetőé kisebb a számotokra kívánatosnál, van bármiféle esélye arra, hogy mégis őt válasszátok? Ha igen, mi szükséges ehhez? Nektek személy szerint mekkora az a méret, ami kisebb a számotokra ideálisnál, de még elfogadható, illetve mekkora az, ami már bármilyen körülmények között kizáró ok?

Múlhat a szerelem és a párkapcsolat kizárólag a péniszméreten, ha ezen kívül minden stimmel?

Minden véleménynek és tapasztalatnak örülök nőktől/lányoktól, de tényleg csak tőlük.

2022. júl. 17. 16:16
1 2
 11/17 Katona Dius ***** válasza:
82%
10 éve jöttem össze egy olyan pasival,aki személyiségileg teljesen passzol hozzám, a mérete viszont kisebb,mint addig bármely páromè volt. Ma ez a pasi a férjem. Ha azzal nem is sikerül mindig,de máshogy megoldja,hogy nekem is jó legyen. És soha nem cserélném le másik pasira.
2022. júl. 17. 19:30
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

Ismerkedésnél, hogy derül ki, hogy mekkora?

Nekem a legtöbb exem a mai napig nem tudja a méretem, mivel nem volt oka, hogy szóba kerüljön.

Nem kell ezzel a dologgal nagyon foglalkozni.

2022. júl. 18. 15:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni :D

Hogy normálisan is válaszoljak a kérdésre, nem kizárólagosan azon múlik. Ez számomra kb olyan, mint, hogy csak akkor vagyok jó nő, ha nagy melleim vannak.

2022. aug. 24. 09:14
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem 15 cm, hanem csak 12 cm teljesen megfelelő. Nem a hossz a lényeg.
2022. aug. 24. 11:15
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Keress olyat, aki passzol hozzád, a harangozás eléggé kiábrándító.
2022. aug. 24. 13:41
 16/17 anonim ***** válasza:
35%
25 centi alatt és 199 cm magasság alatt szóba sem állok senkivel.
2022. aug. 24. 15:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha ezen ennyit problémázol már az elején,úgy hogy még szex sem volt,akkor inkább keress mást.

A fiú mindenképpen csak jobban fog járni!

2022. szept. 4. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!