Miért ítélik el ennyire a "drogosokat"? (a nem függőket is, aki csak néha, stbstb)
Mármint persze, értem én, fúj szúrja magát meg bevesz egy bogyeszt vagy elszív egy cigit, de úgy ténylegesen, a társadalmi elvárásoktól eltekintve teljesen csak a saját véleményed alapján, mi az ami annyira ellenszenves bennük?
Nem minden drogfogyasztó egy utolsó csöves, vannak akik ésszel bánnak ezekkel. Persze vannak kattogósak, akik nagyon durván ráállnak valamire, de pl aki szinte csak füvezik azzal mi a jó isten gond van? Senkinek sem ártanak (vannak mindenhol szélsőséges példák, de hát mi a franc bajod van neked azzal, ha ebben a szar világban valahogy boldogsághoz akar jutni?)
Még az alkoholistákat sem kezeljük le ennyire. Pedig lehet ott vagy te, vagy akár apád, aki naponta megiszik mittudjam én mennyi sört, meg lehúz egy-két felest, mégsem nevezzük alkesznek, aki néha tol valamit az meg már egy büdös drogos és meg kell halnia...
Nagyon mély, őszinte és kifejtős válaszokat szeretnék. Jó lenne más emberek nézőpontjait is látni, nem csak azt, hogy fuj drogos kocsog es ennyi.
Az 5-öshöz hasonlóan gondolom. Én azt sem szeretem, aki részegségig iszik, akár alkalomszerűen, akár rendszeresen. Szánalmas egy részeg, vagy drog hatása alatt álló ember.
A drog azért rosszabb, mert azt kizárólag a hatása miatt fogyasztják, alkoholt meg lehet észrevehető hatás nélkül is inni.
A képlet meglepően egyszerű!
Aki rászokik, az a rászokás pillanatától kezdődően elveszíti az önállóságát, egyéniségét! Másoktól fog függeni és folyamatos kiszolgáltatottságban fogja tovább élni azt az életet, amely egyre mélyebbre fogja zülleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!