Hogyan lehet felismerni a drogosokat?
Figyelt kérdés
Cigin és alkoholon kívül soha nem próbáltam semmit, ezért talán kicsit ferde kép alakult ki bennem a narkósokkal szemben. Valahogy úgy képzeltem, hogy ezek az emberek mind sikertelen, lecsúszott alakok és gettókban tengetik az elétüket. Csakhogy nemrég megtudtam, hogy egy ismerősöm napi szinten elszív egy-egy füves cigit, és soha nem gondoltam volna róla. Eléggé meglepődtem mert egy szimpatikus srácról van szó, jó családból származik és mérnök.2022. jún. 24. 17:09
1/13 anonim válasza:
De ennyire főleg heroinfüggők pusztulnak le.
Csomó kábítószerrel simán lehet úgy élni, hogy nem veszed észre az emberen.
Pl. gazdag vállalkozók és fideszes puncsosok kedvenc drogja a kokain.
2/13 Miss Endzsi válasza:
Én mindig csinosan vagyok, dolgozom, tervezek, próbálok egészségesen enni, mozgok, edzek, kéthetente-havonta használok más egyebet, füvet gyakrabban. De ismerek rendőröket, akik használják, tűzoltó, tanárt, mindenhol ott vannak.
3/13 anonim válasza:
Drog es drog kozott is van kulonbseg.. meg lehet mertekkel is. Fu az semmi enis szivom, neha meg mast is, de normalis melom van, jol keresek, sportolok stb..
4/13 anonim válasza:
Ők azok akik rázzák a lábukat a metrón, vonaton, villamoson meg az ujjaikkal dobolnaak a mellkasukon vagy a lábukon vagy a korlátom. Mindig sajnálom őket hogy így függnek a drogtól. Egyszer egy bácsi telefonált a parkban. Ült a padon és rázta a lábát. Nem tudza abbahagyni. Őt is sajnáltam. Szar az elvonásitünet.
5/13 anonim válasza:
Hat az utcso nagy hulyeseg 😀 latszik h nemtud semmit rola
6/13 anonim válasza:
18 éves koromig folyamatosan csesztettek a szüleim, mert doboltam az ujjaimmal állandóan. Nem narkoztam.
7/13 anonim válasza:
Attol még függő voltál. Nem csak narkós lehecc! Lehet koffein függő voltál. Különben is ez anonim oldal mindent letagadtok!
8/13 anonim válasza:
Akkor még nem nagyon volt energiaital, kávét meg nem szerettem:D
10/13 anonim válasza:
Televan a kezük tűnyomokkal,ahogy nyomják magukba intravénásan a marihuánát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!