Van rá kilátás, hogy egyszer majd egyáltalán nem járnak boltokba az emberek, hanem Interneten keresztül vásárolnak meg mindent, amire szükségük van?
Ez engem is érdekelne:
"Pont ma csináltam egy nagy bevásárlást, természetesen online, ahogy évek óta. Volt közte fagyasztott pizza, fagyasztott krumpli és fagyi is. A legnagyobb kánikulában is kihozzák fagyottan, kb 70 km távolságból. Hűtőkocsival."
Hol van ilyenre lehetőség és melyik cég vállal ilyet?
12, már szinte mindegyik bolt szállít házhoz. Auchan, Spar, Tesco, Coop, és mintha láttam volna hogy a Lidl és az Aldi is.
Én az Auchanból rendelek mindent, boltba egyáltalán nem járok.
A húsból, zöldségből, gyümölcsből, pékáruból pedig a legszebbeket/legfrissebbeket küldik, az ilyesmire nagyon figyelnek, pont azért, mert az ember nincs ott személyesen hogy kiválassza. Ha nem a legjobbat küldenék, akkor meg rengeteg panasz meg plusz fuvar lenne nekik, az nekik sem érdekük.
"A megadott irányítószámra jelenleg még nem szállítunk ki hűtést igénylő élelmiszert."
Igen, ilyesmire gondoltam. Hozzánk nem szállít semmi ilyen áruház. Ezért írtam amit írtam. :)
Sajnos macerás lenne megoldani, hogy falvakba aznapi kiszállítással járjon a hűtőkocsi ami megtérülő is az üzletlánc számára.
#3 #12 voltam.
Ha nem lenne szabadidom, akkor rendelnek neten.
De inkabb parommal kimozdulunk es szetnezzunk hogy mik vannak
Szerintem egyik irányban sem kéne elmenni. Pont jó, hogy sokan online sokan meg boltban vásárolnak.
Ha mindenki boltba megy akkor az tömött, ha meg mindenki online akkor meg tele van futárautóval a város, plusz lenne egy csomó késés a rendelésbe hisz egyértelmű lenne a túlterheltség, pont ahogy a boltba se tudsz időbe végezni, ha tele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!