Mi volt a neked legjobban tetsző vezetéknév, amivel valaha találkoztál?
Figyelt kérdés
2022. júl. 12. 11:22
11/18 anonim válasza:
Berahino. Egy focistat hivnak igy, Nekem nagyon tetszik.
12/18 anonim válasza:
Ismerősöm család neve Ondó.
De büszkén viseli. Szerintem ez a flex.
13/18 anonim válasza:
A sajátom, de nem írom ide ki, mert az egész országban egyedül vagyok ezzel a névvel, mivel nem vagyok teljesen magyar.
Ezen felül: Ligárt, Ligeti, Pénzes, Gazdag, Nemes, Arany, Budahàzi, Havas.
16/18 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, sehova nem volt odaírva, hogy magyar vezetéknév kell. Amúgy meg a Scherer Magyarországon is használatos név, láss csodát, Scherer Péter.
17/18 anonim válasza:
A sajátom, egy igencsak ritka sváb vezetéknév. Távoli rokonom volt egy színművésznő is ezzel a névvel, bár őt Mészáros Ágnes néven ismerte az ország. Viszont nem ez volt az eredeti vezetékneve. Nem írom le, egy kis kereséssel bárki megtalálhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!