Találkoztál már olyan névvel, ahol a vezetéknév és a keresztnév állatira nem passzolt össze?
Figyelt kérdés
Pl. Szabó Zselyke2014. aug. 14. 22:43
1/22 anonim válasza:
A szabó zselyke miért nem passzol össze?
Én ismerek egy Tóth Celeste nevű lányt és egy Kovács Tifánit is. No, ezek nem passzolnak össze.
2/22 anonim válasza:
Nem értem, szerintem semmi baj a Szabó Zselykével. A Szabó tucatvezetéknév, a Zselyke pedig nem rég lett felkapott név, még ritkának is mondanám.
3/22 anonim válasza:
Szerintem sem passzol össze. Úgy hangzik, mint szabózsebe.
4/22 A kérdező kommentje:
Jó-jó, ne kössetek bele.
Nekem ez is hm-hm.
2014. aug. 14. 22:57
5/22 anonim válasza:
Ferencz Ferenchez mit szólsz? Az jó,mikor azt mondják hogy értem,a keresztnevét,de mi a vezetékneve?
Ferencz.
Oké.De mi a vezetékneve? :-)
6/22 anonim válasza:
Szerintem semmi sem rossz, amíg nem értelmes együtt (pl Cserepes Virág) vagy nem kimondhatatlan (pl Kovács Csilla). A vezetéknevet nem választhatja meg az ember, főleg nőként a jövőbeli férje vezetéknevét :) én például nem mondanék le a régen adni akart neveimről csak ezért, már ha nem az előbbi két kategóriába tartozik a teljes név. Amúgy nem is ismerek olyan embert, akinek egyáltalán elgondolkoztam volna a nevén ilyen szempontból, a fentebb példának írt Kovács Csillán kívül. :D
7/22 A kérdező kommentje:
A Ferencz Ferencről jutott ezsembe:
Párom Kovács Zsolt. Volt egy találkozója, bemutatkoztak egymásnak, kéznyújtás, aszongya a csávó: Kovács Zsolt. Párom meg gondolta magában, oké, hogy tudja a nevem, de be is mutatkozhatna. Ő is Kovács Zsolt volt. :)
2014. aug. 14. 23:10
8/22 Inesszke válasza:
A Kandisz Nóra sem túl előnyös:/ :D
9/22 anonim válasza:
Ismerek Szász Cintiát, szerintem nagyon nem illik össze.
10/22 anonim válasza:
Till Atilla.Bár ez végül is össze illik csak olyan mint egy rossz vicc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!