Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezt csak én látom így? (bővebb...

Ezt csak én látom így? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy senki le se szarja, hogy egy férfinak milyen érzései vannak.
2022. júl. 10. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A "senki" az azt jelenti hogy egyetlen egy ember sem.

Nyilván bőven vannak olyan emberek akik törődnek mások érzéseivel, az csak a te eddigi balszerencséd volt, hogy eddig rossz embereket fogtál ki. Fel a fejjel, ahol eső van ott szivárvány is lesz. Vagy ilyesmi

2022. júl. 10. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Senkit se érdekel random emberek érzései akár nő, akár férfi
2022. júl. 10. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akarsz róla beszélni?
2022. júl. 10. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:

A kérdés elég általánosan hangzik. Természetesen engem sem érdekel, hogy Brazíliában Julio éppen milyen életközepi válsággal küzd, ellenben a férfi szeretteim érzései annál inkább érdekelnek. A mai világ ilyen szempontból még kifejezetten rosszabb is, mint amilyen a régebbi világ volt, hiszen önzőek az emberek, mindenkinek meg van a saját gondja és pont lekaksizza a másik lelkivilágát. Általában nem rosszindulatból, hanem csupán ilyen az emberi természet. Tekints az életre úgy, mint egy filmre. Te vagy a főszereplő és azokra a dolgokra összpontosítasz, amik neked fontosak, kötődnek hozzád, érdekelnek stb. Na most mindenkinek máson van a fókusz és bizony gyakran megfeledkezünk másokról. De mit várunk egy olyan világban, ahol még a chat-en is alig képes visszaírni egy-egy ember, nemhogy őszintén érdeklődni felőled.

Konklúzió: meg kell találni a megfelelő embereket, nem szabad szélsőségesen látni a világot (nem minden fekete vagy fehér, létezik szürke is) és semmiképp se vegyél mindent a szívedre!

2022. júl. 10. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sok férfi látja ezt így (de nem mindenki!).

Ha nem kapjátok meg azt amit szeretnétek, vagy a társatok/barátaitok/bárki az életetekben nem keresik 100%ig hogy miben tegyen a kedvetekre, akkor azt úgy fogjátok fel, mintha az egész világ ellenetek lenne. Érzelmi infantilitás az egész; mint amikor a kisgyerek játszani akar az anyjával, de az anyja éppen elfoglalt, és ezért a gyerek azt gondolja hogy "anyu nem foglalkozik velem, és nem is szeret, mert ha szeretne, akkor mindig azt csinálná amit én akarok".

És miközben ezt érzitek, minden probléma nélkül forgatjátok a szemeteket a "jaj de öngyi-depi tinilányokon, akik eljátsszák hogy milyen szomorúak a figyelemért" vagy épp röhögtök azon hogy mennyit képesek bőgni a nők, és milyen idegesítő ha "hisztiznek" amikor valami bajuk van.

Nem minden ferfi ilyen, de azok, akik meg vannak győződve róla hogy a férfiakat aztán senki sem szereti tiszta szívből, azok igen.

2022. júl. 10. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!