Szerelmes vagyok nagyon egy fiúba. Minden nap látom az utcán. (? ) lent irja
Nem szerelmes vagy, hanem tetszik neked egy fiú, aki hasonlít arra az emberre akiért esetleg rajongasz.
13 évesen nem biztos, hogy egy középiskolás fiú kegyeiért kellene harcolni, vagy akár kezdeményezni bármit is. Kislány vagy még, inkább tanulj, ne a fiúk után fuss. Lehet, hogy az én gondolkodásom gyöpös és régimódi, de én még mindig azt vallom, hogy a fiú udvaroljon egy lánynak, és ne fordítva. No meg ha lehet, ne az általános iskolába.
Akkor mi van, ha minden csajnak 7 pasija volt? Te is be akarsz állni a sorba?! Ha 13 évesen valakinek 7 barátja volt már, azt már jogosan nevezhetjük rib**nak. Amúgy meg fiúra nem szokás mondani, hogy szép. Esetleg helyes, vagy jól néz ki. Szerintem se akarj még pasizni, lesz még erre elég időd. Nekem is volt már 1 srác akibe azthittem, hogy szerelmes vagyok, de csak tetszett. Elmúlt pár nap alatt. Szóval, ha ránk hallgatsz, akkor tanulj és, ha középiskolás leszel, majd meglátod, hogy ott is lesznek helyes fiúk, akikkel napi szinten beszélni is fogsz, nem csak látod őket az utcán.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!