Milyen érzés elájulni, elveszteni az eszméleted?
Én egyszer voltam ájulás közelben, mikor szülés utáni pár órával már nagy virgoncan elindultam (volna..) zuhanyozni.
Fene se gondolta hogy nem kéne kóricálni, nem éreztem rosszul magam. Az ágytól pár lépésnyire hirtelen teljes sötétség lett, nem láttam semmit. A fürdő cuccok kiestek a kezemböl és rémülten tapogatoztam. Éreztem a kezemmel a falat, hallottam, hogy a szobatársaim nővérért kiáltanak. Azonnal ott is termett egy nővérke és ahogy elkapta a karom, kicsit megrázott és azonnal kitisztult minden.
Gyorsan ágyba parancsolt és soha többet nem volt ilyen élményem.
Ha nem lett volna ott senki, gondolom összeestem volna, aztán ki tudja mi lesz...
Egyszer sak nem bír már a lábad, körül vesz a feketeség
Én pl.: ilyenkor fekete pontomat látom aztán minden elsötétül és konkrétan elesek. Nem érzem, hogy fájna vagy valami
Közben olyan, mintha álmodnék valamit. Nagyon furcsa... aztán csak felkeltem és azt sem tudtam, mi történt... csak annyit tudtam biztosan, hogy a földön feküdtem, és nagyon fájt a fejem, valószínűleg mert megütöttem.
Egyszer majdnem a suliban is elájultam... csak gyorsan nekidőltem a táblának, s nagy levegőket vettem. Kis idő múlva helyrejöttem. Nem látta senki hál Istennek.... nem akartam a suliban hogy elájuljak... elég gyakran szoktam, ha szabad ezt így mondanom....
Nem tudom, szülés után mennyire lehettem vérszegény.
Van rá esély, hogy az voltam, mivel életem során voltak enyhébben vérszegény időszakaim. Ilyenkor vas és vitamin kúrával helyrehozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!