Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Merre megy ilyen sok ember...

Merre megy ilyen sok ember amikor nincs munkanap?

Figyelt kérdés
Nem a hétvégi nagybevásárlásra gondolok, de el nem tudom képzelni, hogy mit tudnak ezek csinálni. Szomszédom sosincs otthon hétvégén, de nincs pfám megkérdezni, hogy hé amúgy adj már valami ötletet mert én halálra unom magam otthon. Mondjuk gazdag, lehet, szerintem minden hétvégén éttetemben vacsorázik, de most ezt leszámítva nektek speciel mi dolgotok van hétvégén, hogy több órára leléptek otthonról?
2022. júl. 8. 16:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pont akkor kell csavarogni ha nincs munkanap
2022. júl. 8. 18:24
 12/14 anonim ***** válasza:

"Én pont ezeket az embereket nem értem, akik döglenek otthon, a kimozdulás egyenlő a bolttal, és minden más luxus, életük élménye meg az étterem."

Igazából arra nem gondoltál, hogy van akinek az a pihenés, ha otthon marad és olvas egy jó könyvet a kertben, napozik, filmet néz vagy esetleg a családjával tölti az időt?! Nem mindenkinek muszáj full extroveráltnak lenni, felnőtt emberek vagyunk könyörgöm, hagy relaxáljon már mindenki úgy, ahogy neki jól esik. Mondom ezt úgy, hogy alapból én is egy kimozdulós típus vagyok(a hétvégén pl hegyet mászni megyek majd) de azzal sincs semmi bajom, hogy ha a szomszéd otthon ül a hétvégén és a kertben napozik.

"életük élménye meg az étterem." Ez nem szánalomra méltó, hanem szomorú inkább. Egyetem alatt szegényebb családokkal dolgoztam és hidd el, van olyan ember, akinek 40 évesen jól esik az, hogy évente 1x elmehet egy jobb étterembe a családjával:)

2022. júl. 8. 18:29
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 Csak mellékesen megjegyzem, hogy róluk is írtam a 4. kommentben te paraszt... :D
2022. júl. 8. 18:40
 14/14 anonim ***** válasza:
én otthon szeretek lenni, otthon jó, otthon senki nem bánt, senkinek a hülyeségét nem kell elviselni!
2022. aug. 3. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!