Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Merre megy ilyen sok ember...

Merre megy ilyen sok ember amikor nincs munkanap?

Figyelt kérdés
Nem a hétvégi nagybevásárlásra gondolok, de el nem tudom képzelni, hogy mit tudnak ezek csinálni. Szomszédom sosincs otthon hétvégén, de nincs pfám megkérdezni, hogy hé amúgy adj már valami ötletet mert én halálra unom magam otthon. Mondjuk gazdag, lehet, szerintem minden hétvégén éttetemben vacsorázik, de most ezt leszámítva nektek speciel mi dolgotok van hétvégén, hogy több órára leléptek otthonról?
2022. júl. 8. 16:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Dolgom nincs. De elmegyek a piacra, aztán esetleg a hiperbe nagybevásárlásra, utána meg vagy fel a hegyekbe, vagy ki a folyó/tó mellé. Levegőre, emberek közé. Esetleg találkozom a családommal, barátaimmal, akik szintén akkor érnek rá.
2022. júl. 8. 16:52
 2/14 anonim ***** válasza:
11%
Nem azért hogy megbántsam a kérdezőt, de mekkora csóró proli már. Én pont ezeket az embereket nem értem, akik döglenek otthon, a kimozdulás egyenlő a bolttal, és minden más luxus, életük élménye meg az étterem.
2022. júl. 8. 16:53
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Holnap felmegyek Pestre mézeskalácsa díszítő workshopra, vasárnap meg lemegyünk a nyaralóba. Múlthéten vidéken voltunk anyósomékat látogattuk meg, előtte kertészkedtünk a telkünkön, előtte céges kirándulás volt stb stb. Szerintem már vagy 1 éve nem voltam itthon hétvégén
2022. júl. 8. 16:54
 4/14 anonim ***** válasza:
42%

Én amúgy utazom, túrázok, kirándulok, múzeumokba, sport és egyéb rendezvényekre megyek.

Nemrég elkezdtem a kéktúrát, a közelebbi szakaszokat, így sokkal többe nem kerül mint egy átlag otthon döglős, pizza rendelős hétvége. Illetve mindig van ismerős, családtag, barát akivel tudok találkozni.

Én mondjuk azt nem értem, mi a tököt lehet minden hétvégén otthon csinálni. Nyilván most nem arra gondolok aki lefoglalja magát, mert olyan a hobbija, olvas, ír, vagy kertészkedik odakint. De aki csak unatkozik az akár ki is mozdulhatna.

2022. júl. 8. 16:57
 5/14 A kérdező kommentje:

Aki lepontozza a válaszokat annak mi a baja? Ezekben nincs jó vagy rossz válasz.

Hármas! Szuper, na erre vagyok kíváncsi legfőképp, aki sosincs otthon. Köszönöm, leírnál még párat?

Nem vagyok csóró, csak meggondolom mire költök. Sok mindent unok, ezért nehéz ügy.

Most minek elmenni minden hétvégén moziba amikor a nagy tévén megnézem, nem kell kiöltözni, nem kell utazni és fizetni se. Annyival nem jobb az. Persze aki éttermezik minden hétvégén, na ahhoz valóban gazdagnak kell lenni.

Család mini, aki van az is külföldön él, így az kilőve. Barátok messze, csak telózunk, vagy évi egyszer-kétszer összefutunk.

Otthon? Állandóan takarítani kell, iszonyat poros környék. Kert van, akinek van, az tudja, hogy ott van mit csinálni. Főzni is kell, ezzel is elmegy az idő. Hétvégén vásárolsz be, aztán valahogy el is megy a nap, mert későn kelek és korán fekszem. Este tv, lazulás.

2022. júl. 8. 17:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Otthon.. unatkozni :D

Kezemet teszem össze ha végre nem kell kitenni otthonról a lábamat.

2022. júl. 8. 17:27
 7/14 A kérdező kommentje:
Na jó, de akkor te mit csinálsz hétköznap. Az teljesen érthető, hogy pihenésre vágysz ha a héten sok a teendő. Én sem lennék képes minden hétvégén menni, csak én szinte egyáltalán nem megyek.:DD
2022. júl. 8. 17:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk már a "kert van aki tudja..." szöveget. Rengeteg ismerősömnek irigyelni való kis kertje van, haszonkert, virágoskert, állatok. Mégis majdnem minden hétvégén jönnek-mennek, utaznak.

Most nyilván ha nem csinálsz semmit akkor nem lesz csinálva semmi.

2022. júl. 8. 17:35
 9/14 A kérdező kommentje:

Arra nem gondoltál, hogy az kis kert vagy van aki ápolja?

Amúgy meg be ne szólj már ilyen névvel. Menjé azt magadat tedd rendbe ha tköd kivan ne itt bszakodj!

2022. júl. 8. 17:39
 10/14 anonim ***** válasza:
77%

Nem gondoltam nagyokos, mivel normál kert és igen, van aki ápolja, ők maguk, csak nem ez teszi ki az életüket.

De nyugodtan rohadjál meg akkor otthon. Nem tudok erre mit mondani.

Ha ennyire működik a kifogásgyár, akkor ülj otthon, csak ne járjon a pofád, hogy unatkozol, te paraszt.

2022. júl. 8. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!