Hogy készüljek fel az első munkanapomra? (nagyon félek)
Lassan több mint 1 éve voltam munka nélkül ami eléggé megviselt és a körülöttem lévőket is.
Nagyon sokat voltam itthon, depresszióm is volt sokszor, legyengültem, lefogytam kicsit, szociálisan rosszabb lettem, előtte nem volt vészes.
Sok mindent túl gondolok, már előre parázok, hogy lehet lesznek ott olyanok akiknek nem leszek szimpatikus, sőt kiközösítés is lesz mint suliban igaz itt más a helyzet de akkor is.
Maga a munka legalább nem olyan mint ha pl.call centerben dolgoznék vagy eladóként ahol még rá tenne az hogy emberekkel kell foglalkoznom, vagy emberek között lennék. Sima betanított fizikai de könnyű. Régen voltam árufeltöltő és már ettől rosszul voltam sokszor de ott is kibírtam sokáig és itt is szeretnék megmaradni.
csak ez a munkanélküliség nagyon megváltoztatott, sokat válogattam munkák közül, hiába vágytam erre régen hogy jó lenne ha se suli se munka de elején igaz jó volt de mára szenvedés főleg hogy nincs pénz.
Suliba amúgy szerettem járni már miután jobb helyre kerültem a szekálások után, ott is így volt hogy amíg szar helyen voltam lógtam, menekültem de mikor egy másik suliba kerültem és jobb közösségbe megszűnt ez és folyamatosan bejártam gond nélkül.
Pár napja volt az interjúm, igazából sima munkamegbeszélés volt, akivel találkoztam mindenki tök kedves volt, szimpatikus semmi probléma nem volt. Hétfőn is lenne az első napom úgymond. Kell vinni majd valami kényelmes felszerelést, kaját is. Reggel korán kell azért kelnem és ez szokott nagyon gondot okozni.
De kell a pénz és ez csábít, igaz itt kevéske de nekem bőven elég.
Csendes vagyok nagyon, remélem emiatt nem lesz gond.
Nehezen beszélgetek de ha olyan az illető akkor gond nélkül van mindig téma.
Viszont oda ugye dolgozni járunk így mindenképp összpontosítani szeretnék a munkára, hogy ne lássanak olyannak aki nehezen csinál mindent, lusta, meg minden.
Szeretném megtartani ezt a helyet, mert sokat elszúrtam, volt amire el se mentem lustaságom miatt, meg a félelmeim miatt is és néhányat bánok.
Hogy készüljek fel addig, hogy rendezzem a gondolataimat, hogy már hétfőtől rendesen dolgozó ember leszek és megszűnik a munkanélküliség.
Kicsit attól félek, hogy ez ilyen álló munka de azért mozogni lehet ott valamennyire de mióta itthon vagyok azóta ellustultam nagyon, lábaimat alig mozgatom. félek, hogy elájulok vagy megint jön majd az a szédülés érzet, mikor néha egy helyben állok sokat, ezt hogy lehetne elkerülni főleg ne első nap jöjjön rám.
Köszönöm előre is a válaszokat.
23l
Erre igazából nem tudsz felkészülni. Bemész hétfőn és csinálod, ennyi. Nehéz lesz az elején, fiziailag és/vagy szellemileg, hiszen most egy évig nem kellett semmkt napi több órában csinálnod, de majd belejösz.
Esetleg annyi, hogy pihend ki magad. Kellj fel holnap és holnapután korán, hogy este hamar el tudj aludni, így majd hétfőn nem visel meg annyira a korán kelés.
Én is a lesz×rom dolgot csináltam,eddig be vállt.
Sok sikert. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!