Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmennétek úgy esküvőre...

Elmennétek úgy esküvőre egyedül hogy alig ismertek valakit a vendégek közül? F

Figyelt kérdés
Egy barátom hívott meg akivel 5 évig együtt jártam suliba és szobatársak is voltunk koliban. Az utóbbi években viszont alig találkoztunk. A vendégek közül pár embert ismerek régebbről, ők tartják egymással a kapcsolatot, én évek óta nem is láttam őket. Szerintetek menjek el vagy rosszul érezném magam? Nem vagyok egy nagy társasági ember amúgy sem.
2022. júl. 8. 07:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Én nem mennék. Csak olyan lakodalmába megyek el, akivel közel állunk hozzá.

Ilyen esetben csak a szertartásra mennék el.

2022. júl. 8. 09:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben csak szertartás! Lakodalmat én is kihagynám!

Én sem vagyok túl nyitott személyiség.

2022. júl. 8. 10:38
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Én voltam olyan esküvőn és a vacsorán is egyedül, ahol a vőlegényen kívül senkit nem ismertem. Nem vagyok egy visszahúzódó típus, de brutálisan szörnyű volt.

Ahogy javasolták, menj el az esküvőre, gratulálj, aztán menj haza.

2022. júl. 8. 12:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már így lakodalomban. Az elején kicsit kényelmetlen volt, de ahogyan oldódott a hangulat egyre jobban éreztem magam. Persze ehhez kellett az is, hogy én nyitott személyiség vagyok és szerencsére a társaság is az volt.

Ha neked ez nem megy ilyen könnyen, akkor azzal sincs baj. Ahogyan írták, menj el a szertartásra, aztán a lakodalmat hagyd ki.

2022. júl. 8. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!