Elmennétek egyedül?21L
Figyelt kérdés
Ma jön a kedvenc előadóm fellépni egy szórakozóhelyre. A legjobb barátnőm nem ér rá, így egyedül kellene mennem. Autóval fogok menni, így az ital sem jöhet szóba hogy megkönnyítse a dolgom (nagyon zárkózott vagyok, félek egyedül).
Elmennétek egyedül?
2022. ápr. 23. 11:41
1/20 anonim válasza:
Kedvencem vagy:D Zárkózott és még nem is iszik és még vezet is:)
2/20 anonim válasza:
Én többször voltam így, teljesen jó volt. Kár lenne kihagyni
3/20 anonim válasza:
Én tuti elmennék, de nem mennék autóval. Miért kényszer az autó?
4/20 anonim válasza:
Én valószínűleg ugyan úgy őrlődnék rajta, hogy elmenjek. És nem azért, mert félnék egyedül, mert mi történhet? Mi okod van a félelemre? Elmész, egy kicsit megpróbálod elengedni magad és ennyi.. Viszont egy buli egyedül nekem nem olyan szórakoztató, mint mondjuk egy társasággal.. Ha elmennék, biztos én is kocsival mennék, hogy amikor végzek ne kelljen szenvedni tömegközivel. És ha nem érzed magad jól, akkor bepattansz és eljössz. Mostanában keveset voltunk bulizni, de nagyobb részt amúgy is én voltam az áldozat, aki a végén mindenkit hazavisz, nem olyan borzasztó.. Tény, hogy nem is legjobb.. Menj el, jó lesz. Legrosszabb esetben hazajössz.
5/20 anonim válasza:
Egyedul menni teljesen rendben van. De neked kell eldontened, hogy egyedul vegig szoronganal, idegeskednel-e, mert akkor mar nem sok koszonet lenne az egeszben.
6/20 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, köszi a válaszokat.:)
Megpróbálok elmenni:)
2022. ápr. 23. 15:06
7/20 A kérdező kommentje:
Nem kényszer az autó, de nekem megnyugtató a tudat hogy bármikor hazamehetek ha úgy van, ahogy az egyik válaszoló írta.:)
2022. ápr. 23. 15:07
8/20 anonim válasza:
#7 viszont alkohollal sokkal jobb a zene. könnyebb ráhangolódni. könnyebb táncolni. szóval jobb eséllyel lesz nagyon jó szerintem. esetleg ismerkedni is könnyebb úgy :)
szóval szerintem jobb költeni akkor egy szobára vagy taxira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!