Ha az ember (általánosítva) felhív egy szolgáltatást vagy bármit, a neve után miért mondja hogy mely településről hívja?
Pl.: Kis János vagyok Szegedről.
Hogy alakult ki ez hogy így kezdjék a beszélgetést? Vagy ez csak egy adott területen van az országban?
Azért, mert a szolgáltatásnál minden esetben számít, hogy mégis hol a bánatban élsz.
Fura ez a kérdés...
Én nem szoktam, ha olyan helyre telefonálok még nevet sem mondok, ha nem muszáj.
Múltkor mondjuk lerobbantam, hívtam a trailert, ott nyilván be kellett mondanom, hogy hol vagyok, mert másképp hogy a pi csàba találtak volna meg?
Már nem azért, de ha egy ügyfélszolgálatosnál napi 50-100 hívásból te vagy az x-edik, akkor szerinted fogja érdekelni akár a neved is? Nem csak a lakhelyed... Nekem ritka nevem van, de pl. Pesten nagyon sok Szabó Balázs él, gondolom. Szóval ott szvsz felesleges bemondani a lakhelyed.
Értem én, hogy így nagyjából beazonosítja a tartózkodásod, de amennyiben valami problémád miatt hívod a szolgáltatást, a mondókád végére elfelejtheti a települést... Kérdésem arra irányult, hogy rögtön a hívás kezdetén miért maradt ez meg, de köszönöm az összes többi választ is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!