Miért hívják az itteni anyukák a gyereküket babának?👶💢🗯️🙄🧶💀
Gondolkodtam de nem tudok rájönni, sok kérdésben úgy írnak pl.4 hónapos babám nem alszik éjszaka...Mikor lehetne embernek hívni nem? Akár nevén is lehetne mint Luca éjszaka nem alszik... baba? Nem lenne jobb nevén hívni vagy embernek? Általában babának hívják az itteni kérdésekben, de igen. pedig lehetne máshogy is...Bár lehet ez csak az én szememnek nem kedve.ftzzzz
-baba-babóca-babó-babosfőzelék-bab-babuci-gyermek-gyerek-ember-anyukák...
Most a babával már tényleg mi a baj? A babóca, babácska, bébi, baby, stb kifejezéseket én sem szeretem, de az is a saját problémám. A baba az baba. Ez a megnevezés rá. Ha pl itt kiírok egy kérdést, amiben leírom, hogy Luca nem alszik, akkor senki nem tudná, hogy Luca a gyerekem, a macskám, az anyám, a húgom, az olasz férjem, vagy ki. Ez egy anonim oldal, senki nem tudja név alapján kiről beszélsz. Az emberem külön vicces, így a pasijukat szokták páran hívni, nem a babájukat.
Egyszerűen ez a szó van rá a magyarban.
2 és : besírtam, hónap kommentjei!!!
15: vagy hívjuk emberkocsinak 😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!