Emma6 kérdése:
Pisiltél már be iskolába?
Figyelt kérdés
Írj kort és nemet és történetet2022. júl. 6. 15:14
51/67 anonim válasza:
51 nem azért de 14 év felett már képes az ember órákon át is visszatartani. xD Ott valami szervi baj van, ha nem vag rá képes. xD
52/67 anonim válasza:
Különben is! Miért van ez a kérdés kiemelve? xD
53/67 anonim válasza:
Jó és ha szervi bajom van, akkor ez neked olyan rohadt vicces?
54/67 anonim válasza:
55, százszor leírtam, hogy egészséges gyerek 14 fölött nem pisil be, cseszd meg, egészséges gyerek meg az akinek nincs szervi baja. xD Szövegértés elégtelen! xD
55/67 anonim válasza:
48-asnak:
Szerintem ez nem nevezhető bepisilésnek.Én sem szoktam lerázni, néha a nadrágomon is lesz egy volt, ami percek alatt megszárad. Más is gondolja úgy, hogy ez nem bepisilés?
57/67 anonim válasza:
Én fejlődési rendellenessel születem. Igy nekem pelenkát kell hordanom mert nem érzem mikor megy be.
58/67 anonim válasza:
Én meg magas iqval születtem, ezért meg tudom llapítani, hogy ezt mind ugyanaz a pisifétises ember írja xD
59/67 anonim válasza:
60-as szerintem kevesebb az IQ-d mint gondolod 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!