Emma6 kérdése:
Pisiltél már be iskolába?
Figyelt kérdés
Írj kort és nemet és történetet2022. júl. 6. 15:14
41/67 anonim válasza:
Velem is előfordult.Azért szerettem meg.Én nem verem gyerekekre!
42/67 anonim válasza:
37-es.. a kérdező feltett egy kérdést, és aki szeretne válaszolni, válaszol rá, teljesen anoniman. Nem értem, neked hol fáj ez az egész. Senki sem veszt rajta, csak te, teljesen érthetetlenül számomra.
43/67 anonim válasza:
Mondjuk egy ilyen világba nem meglepő hogy sokan nem akarnak gyereket szülni.
44/67 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, olya nincs, hogy egy gimnazista gyerek behugyozzon az iskolában vag ne bírna ki egy hazautat.
45/67 anonim válasza:
Lehet, hogy nem bepisilésről van szó, de elég sok középiskolást láttam kijönni a WC-ről kisebb-nagyobb pisifolttal a nadrágjukon.
46/67 anonim válasza:
Én is láttam és velem is megesett.
47/67 anonim válasza:
Rövid a szünet, nincs idő lerázni, sietni kell, stb.
48/67 anonim válasza:
Most egy felhasnáló ír több fióknak ácázva magát? xD
49/67 anonim válasza:
Engem ez a vita teljesen hidegen hagy, de mivel írtam választ és unatkozom is, így elolvastam miket írogattok. Le kell írjam, mert számomra ez a 46os válasz megalázó legalább annyira, mint az eset volt maga... DE képzeld... 16 évesen behugyoztam az iskolában. Nem volt idő elmenni a mosdóba és így alakult. Nagyon sokáig, órákon keresztül tartogattam. Attól, hogy te ilyen hiper király vagy, hogy veled nem fordult elő, még mással történhet baleset!
50/67 anonim válasza:
Ez a kérdés mi ez már. Bepisilt itt már valaki az iskoláBA? Kinyitottad a kaput, behugyoztál az épületbe vagy mi? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!