Pisiltél már be iskolába?
Nagyon égő, de úgyse tudja meg senki, hogy ki vagyok :D
Középiskolában 16 évesen nagyon kellett már pisilnem és siettem, de megállított egyik tanár és poénkodott én meg annyira nevettem, hogy sajnos elkezdett kijönni. Félek, hogy látta, de már mindegy. 24 éves vagyok most.
Nem
De egyik fiú osztálytársam beszart órán
1ben csak a büdösre lett figyelmes mindenki
Volt már ilyen. Nem vagyok rá büszke, de anonim oldal, fene bele, elmondom.
Fagylaltozni voltunk a belvárosban az osztállyal, és kezdet feszülni a hólyag. Gondoltam mindjárt megyünk vissza, és tartogattam. Aztán mégsem mentünk mindjárt vissza, az ofőm szeretett volna még fényképezkedni a Duna-parton, úgyhogy mondtam neki, WCznem kell, és iszkoltam a suli felé. Be a portán, köszönés nélkül, és be az első WC-be. Eddig működött a dolog, de amint a fülkébe értem, megeredt a banánlé, rá a nadrágomra. Picomásodpercek kérdése volt, de pórul jártam végül.
Szerencsére hosszú pólóm volt, ami alá úgy ahogy sikerült a nedves részt felhúznom, és a pólómra is fröcsköltem vizet, hogy úgy tűnjön, nagy volt a csap víznyomása, nem pedig bepisiltem. Szerencsére utolsó óra volt, úgyhogy a suliban megúsztam a kínos részt. A buszon viszont.. csak állóhely volt, és mint kiderült, a víz gyorsabban szárad a vizeletnél. Úgyhogy kaptam pár kéretlen nyugdíjaspillantást. 17 éves fiú vagyok, két-három éve történt az eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!