Hogy aludjak nappal?
Figyelt kérdés
Éjjeli műszakban dolgozók, ezért fent vagyok egész éjjel ami nagyon fárasztó számomra!
Visszont nappal csak 3-4 órát tudok aludni ami nem elég számomra!
Hogy tudnék többet aludni?
2022. júl. 6. 14:39
1/12 anonim válasza:
Redőny. Ennek híján sötétítőfüggöny és/vagy sötétítő roló.
2/12 anonim válasza:
..vagy szemfedő és füldugó! Ha elég fáradt vagy megy ezek nélkül is! Tapasztalat.
4/12 anonim válasza:
Lépj ki onnan! Ne trógerkodj ott! A szervezeted fogja kárát látni az éjszakázásnak!
5/12 anonim válasza:
Vagy fehér zaj. Vagy tv. Meg kell nézni neked mi segít. Én pl tv mellet jól tudok
6/12 anonim válasza:
Nyugtató zene, szemfedő és besötítített szoba. Szerintem így elég gyorsan el lehet aludni. Habár, ha megoldható inkább a nappali műszakot választanám, mert az egészségesebb.
7/12 anonim válasza:
Hasznos tippeket én is elfogadnék,.sajna a füldugó nekem nem vált be, megfajdult a fülem.
8/12 anonim válasza:
3-4 óra alvás délelőtt. Délután elvégzed a dolgaid, este 1-2 óra alvás munka előtt. Nekem ez vált be.
9/12 anonim válasza:
Kipróbálhatnál vmi gyógynövényből készült teafőzetet is, van többféle, teszteld melyik hat nálad jobban. Pl macsakgyökér, citromfű.
10/12 anonim válasza:
Dolgoztam én is éjszakai műszakban, a besötétítés és a füldugó vált be nappali alvásra. Utóbbiból sokfélét lehet kapni, nem mindegyik kényelmes mindenkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!