Ha egy férfi a mellemet nézi az már zaklatás?

Véleményem szerint túlságosan fel van hípe-olva ez a zaklatásosdi... Nagyon képlékeny a definíciója, hogy mit lehet annak nevezni, és mit nem. Amit az egyik fél annak vesz, lehet, a másik épp nem.
Lehet, egy A személy odamegy B-hez és C-hez, mind a kettővel ugyanazt csinálja, és B zaklatásnak veszi, C nem.
Inkább visszakérdezek: te miképp definiálod a zaklatás fogalmát? És akkor fordítsuk meg a kérdést a tekintetben, hogy amikor te vagy a kezdeményező fél, akkor honnan tudod, hogy a másikat ezzel zaklatod-e, avagy sem? A te általad megalkotott definíciót szem előtt tartva te sosem végzel ilyen tekintetben zaklató tevékenységet?
Úgy vélem, hogy kérdésed megválaszolásához egy jól behatárolt meghatározásra lenne szükség, hogy mi is az a zaklatás.

Persze, ha egy neked tetsző pasas csinálná, akkor az ugye nem lenne zaklatás.
Amúgy: nem. Jó, hogy már ott nem tartunk, hogy ha olyan mer rádnézni, aki nem tetszik, már zaklatást kiáltasz. Bár ez esetben azért gondolkozz el azon, hogy mi lenne, ha ez fordítva is így működne!
Én maximálisan a zaklatás elbagatelizálása ellen vagyok. De az, hogy rádnéz valaki, az k..vára nem zaklatás, már bocs.
Ha meg valami zavar, azt megmondhatod. A szád nem csak szopásra jó ám!

Kedves 6.: azért ez egy elég pongyola, elnagyolt fogalommeghatározás. Eszerint akkor ha egy férfi tanár meg akar buktatni egy lány tanulót és a tán felszólítja, hogy ne tegye, mire mégis megbuktatja, az zaklatás?
Kérem, írja le végre valaki, hogy pontosan mit ért ő maga zaklatás alatt!
3-as voltam

#7 igazad van. Az is kell, hogy ez ne ütközzön jogba/kötelességbe. De most utánanéztem.

Vegyél fel sima pólót kivágott helyett!
De sok nőnek inkább azzal van baja, hogy ki nézi a mellét, nem az, hogy megnézik!

"De sok nőnek inkább azzal van baja, hogy ki nézi a mellét, nem az, hogy megnézik!"
Ez miért baj?
Gondolom te sem örülsz ha pl egy meleg csávó megy hozzád flörtölgetni, beszólogat, hogy megbaszna vagy megbaszhatnád. Ellenben, ha egy csinos csajszi csinálja, akkor örülsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!