Zaklat egy idegen csávó. Mit csináljak ilyen esetben?
Szóval röviden és tömören van egy kb. 30 éves férfi, aki többször írogatott nekem, próbált követni instán. Ahányszor letiltottam annyiszor csinált egy új profilt és arról próbált követni… Én full figyelmen kívül hagytam és nem érdekelt, de ma felbukkant konkrétan az utcánkban és leszólított. Mondta hogy úgy gondolta bemutatkozik személyesen is és ismerkedni szeretne. Kérdeztem honnan tudja a nevem és azt mondta egy csoportban találd meg (szerintem ez kamu, mert kép alapján azért nem hiszem hogy így felismerne...)
Azt mondtam neki hogy van barátom és nem vagyok erre nyitott, mire ő azt mondta hogy megérti én meg elköszöntem és otthagytam. Valaki volt már hasonló helyzetben?
Ez még messze nem meríti ki a zaklatás fogalmát, úgyhogy egyelőre annyit tudsz tenni érdemben, hogy befejezed a hisztit.
Ez volt az első alkalom, amikor nyíltan elmondta, hogy mit akar, és mikor visszautasítottad, elmondta, hogy megértette.
Ennek melyik rész a zaklatás? Hogy hozzád szólt egy idegen?
Hát ha megérti, hogy nem, akkor nincs gond, remélem.
Én is voltam olyan szituba, hogy azt éreztem hogy útba vagyok, de rá is kérdeztem, a csaj nem akar tőlem semmit, de azért ha nem írok rá akkor keres, fura, lehet ő úgy érzékelte, hogy csak élőbe van esélye, nem tudhatom, bár nyilván ijesztő szituáció, de ha nem bán vagy fenyeget szerintem engedd el.
#3-as, nem normális, aki ennyire tapad és már a magánéletbe is vájkál.
Kérdező!
Ez a hírnév átka, de egyenlőre valóban nem tudsz vele mit kezdeni. Jobban figyelj a személyes adataid kiteregetésére. Ha nagyon nem akar leállni lengesd be, hogy feljelented.
Nem biztos, hogy a kettő(?) ugyanaz. Van erre valami bizonyítékod, vagy csak vélelem?
Lehet, hogy valaki csak úgy leszólított, mondjuk ezt "azt mondta egy csoportban találd meg" nem nagyon tudom értelmezni.
De ha lekopott, és azóta nem zargat, akkor nem zaklatás.
4-es, 8-as!
Nem mondtam, hogy normális! Mint ahogy az se normális, ha valaki nem bírja értelmezni az általam leírtakat.
Azt mondtam, ez messze nem meríti ki a zaklatás fogalmát. Ez pedig tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!