Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Zaklat egy idegen csávó. Mit...

Zaklat egy idegen csávó. Mit csináljak ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Szóval röviden és tömören van egy kb. 30 éves férfi, aki többször írogatott nekem, próbált követni instán. Ahányszor letiltottam annyiszor csinált egy új profilt és arról próbált követni… Én full figyelmen kívül hagytam és nem érdekelt, de ma felbukkant konkrétan az utcánkban és leszólított. Mondta hogy úgy gondolta bemutatkozik személyesen is és ismerkedni szeretne. Kérdeztem honnan tudja a nevem és azt mondta egy csoportban találd meg (szerintem ez kamu, mert kép alapján azért nem hiszem hogy így felismerne...)

Azt mondtam neki hogy van barátom és nem vagyok erre nyitott, mire ő azt mondta hogy megérti én meg elköszöntem és otthagytam. Valaki volt már hasonló helyzetben?

2022. máj. 13. 13:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én kerültem olyan szituba, hogy nem akart tőlem a csaj semmit, de a haverjaim és barátnői úgy gondolták jó ötlet lenne titokba 1 helyre hívni minket, na képzelhetitek, ezt hogy magyarázod ki..
2022. máj. 13. 13:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Igazából az a legdurvább, hogy hogy került az utcánkba… Nem tudom hogy véletlenül került-e ide vagy tudja hogy hol lakom.
2022. máj. 13. 14:25
 13/17 anonim ***** válasza:
11. vagyok, hát nekem a közös ismerősök kishíján a lakcímét is megadták.. Sose tudhatod a szituációt, bár ha nem is beszélgettek meg ilyenek, akkor nem tudja ki vagy nyilván.
2022. máj. 13. 19:07
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Felteszem ismét a kérdést, hátha elgondolkozol rajta: honnan tudod, hogy az, aki több profillal bejelölt stb. ugyanaz, mint aki megszólított?

Nem állítom, hogy biztosan nem ő, de simán lehet, hogy csak te hiszed hogy ő az.

2022. máj. 13. 19:26
 15/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ő az, ez kiderült abból a pár másodperces beszélgetésből amit lefolytattunk...
2022. máj. 13. 20:44
 16/17 anonim ***** válasza:
45%

"Mondta hogy úgy gondolta bemutatkozik személyesen is"

Akkor nem is idegen. :D

Köszönt, bemutatkozott, és mondta, hogy ismerkedni szeretne.

Hogy lehet akkor veled ismerkedni? Küldjön egy képet a farkáról? :D

2022. máj. 14. 13:04
 17/17 anonim ***** válasza:
59%
16. Ha jó a csávó akkor udvarlás, ha rossz akkor meg zaklatás, de ne aggódj 16. ti még lehettek barátok és biztos szerencsés lesz az a lány aki téged választ és nem ő xD
2022. máj. 14. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!