Vajon megint igába fogják hajtani a fejüket ősszel az emberek? Elviselnek még egy korlátozást, oltási kényszerítést?
Figyelt kérdés
Rá tudnak erőltetni az emberekre mégegy járványhelyzetet? Vagy fel fognak lázadni?2022. júl. 2. 15:23
1/67 anonim válasza:
Lázadni?😄 A birka magyarok? Rohannak oltatni.
2/67 A kérdező kommentje:
Nemcsak a magyarokra gondoltam.
2022. júl. 2. 15:27
3/67 anonim válasza:
Négy oltást beadattam magamnak, itthon, meg még külföldön kettőt.
Biztosra megyek, hogy a vírusnak semmi esélye ne legyen kialakulni sem bennem.
4/67 anonim válasza:
Persze, maximum egy picit sírnak, hisztiznek. A magyarok mindent elviselnek. D:
5/67 anonim válasza:
3-as!!!!
Gheccc én azt hittem ilyen nincs, de most még köpni nyelni sem tudok, hogy tényleg van ilyen ember?
6/67 anonim válasza:
Ez nem attól függ. De légy abban az álomvilágban hogy semmilyen betegség sincs
7/67 anonim válasza:
Mintha, csak én írtam volna azt, amit az egyes válaszoló írt. Ugyanígy gondolom én is. Nem is tudom már, hol zárták el a vizet, abba is beletörődnek, annyira, de annyira birka nép a magyar, tiszta szégyen. 😂😂
8/67 anonim válasza:
Én 2 pfizzát kaptam de így is elkaptam az omikront nem volt finom , de többet nem akarok oltakozni.
9/67 anonim válasza:
Omikron, mi? 🤣🤣
Az is annyira igaz, mint a covid g*ci, egyenlő a nullával. 🤭
10/67 anonim válasza:
úgy benyelik, hogy észre sem veszik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!