Vendégek jöttek, szőrös volt a lábam? 24N
Nagy kertünk van, egy szép nyaralóövezetben, elég komoly kis nyaraló, nem olcsó, szép, de tény, hogy nem forgalmas, MIVEL nyaraló. :D
Lényeg a lényeg, a szomszéd se látja a lábszőrt ha a kertben vagyok, mert elég nagy a tér. 40 fokban meg nem veszek fel hosszúnacit. Csakhogy váratlanul rég nem látott ismerősök beállítottak, mondván erre jártak és gondolták benéznek de ide se szóltak. Pont hátul voltam a kertben, jöttem befele erre telibe ott mindenki. 50 körüli bagázs, 2 férfi, 1 nő. A férfiak vajon megjegyezték magukban vagy az 50 évesek már leszrják az ilyesmit? Elég kellemetlennek éreztem a helyzetet.

"Azért egy váratlan barát a csengőt használja...nagymosásban élsz állandóan, hogy nincs mit felvenni? :D"
NEM, nem élek állandó nagymosásban, de van, amikor sem idöm, sem kedvem nincs másokkal - még a legjobb barátokkal sem - tölteni az idömet.
Lehet, hogy egy stresszes nap/hét után csöndet, nyugalmat és egyedüllétet akarok, lehet, hogy el akarok olvasni egy könyvet, megnézni egy filmet, éppen tanulok, zenét hallgatok, növényeket ültetek, nagytakarítok, stb - és ilyenkor egyáltalán nem pozitív, ha valaki megzavar.
HA valaki el akar jönni, fogja a telefonját és megkérdezi, passzol-e nekem, és csak akkor jön, ha azt mondom, hogy ráérek, jöhet.
Minden más esetben egyszerüen "nem vagyok itthon", nem nyitok ajtót senkinek.

20
Még a végén segítséged is lenne, ez tragédia lesz életedben:D

21
Aztán ne csodálkozzál, ha neked az életben "senki sem ér rá", megérdemled:)

Tegyük fel, hogy a pároddal vagy egy random fickóval dugtok a kertben. Akkor is korrekt dolog bemenni, mint egy tank más otthonába, ha bőven megvan az esélye, hogy így látnak? Egyszer volt egy szomszédom még a régi nyaralónknál, folyamatosan átjött, a semmiből jelent meg. Anyámék nem nagyon foglalkoztak vele, apám rászólt párszor, de nem nagyon érdekelte, viszont engem rohadtul zavart. Egyszer mikor láttam somfordálni meggymagozás közben, levetkőztem anyaszült meztelenre és szétkentem magamon a meggyet, úgy flangáltam elé. :D Lesápadt és elkezdett habogni, hogy miért nem öltözök fel vagy takarom el magam, mondom baszdmeg itthon vagyok, te mi a jó k*rva anyádat keresel itt, takarodj már innen és tanuld meg használni azt a qrva csengőt, nem vagy otthon.
Többet nem jött.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!