Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vendégek jöttek, szőrös volt...

Vendégek jöttek, szőrös volt a lábam? 24N

Figyelt kérdés

Nagy kertünk van, egy szép nyaralóövezetben, elég komoly kis nyaraló, nem olcsó, szép, de tény, hogy nem forgalmas, MIVEL nyaraló. :D

Lényeg a lényeg, a szomszéd se látja a lábszőrt ha a kertben vagyok, mert elég nagy a tér. 40 fokban meg nem veszek fel hosszúnacit. Csakhogy váratlanul rég nem látott ismerősök beállítottak, mondván erre jártak és gondolták benéznek de ide se szóltak. Pont hátul voltam a kertben, jöttem befele erre telibe ott mindenki. 50 körüli bagázs, 2 férfi, 1 nő. A férfiak vajon megjegyezték magukban vagy az 50 évesek már leszrják az ilyesmit? Elég kellemetlennek éreztem a helyzetet.

2022. júl. 2. 10:28
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
98%
nem kell mindig topon lenned.....belefér
2022. júl. 2. 10:33
 2/31 anonim ***** válasza:
8%
Nekem is szőrös a lábam 41F.😂
2022. júl. 2. 10:36
 3/31 anonim ***** válasza:
86%
Nehogymár rosszul érezd magad, nem kötelező amúgysem borotvalkozni
2022. júl. 2. 10:39
 4/31 anonim ***** válasza:
94%

Én azt gondolom, hogy lehet, tettek rá magukban egy szót, de valószínű, úgysem te vagy az ő partijuk, tehát ezzel nem lettél EMBERILEG kevesebb a szemükben.

Nem lehet, hogy egy kicsit felnagyítod magadban ezt az esetet?

2022. júl. 2. 10:41
 5/31 anonim ***** válasza:
74%
Véletlenül nem írtad el az életkorodat? Ez inkább 14 éveseknél probléma.
2022. júl. 2. 10:43
 6/31 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem senki sem a te lábszőröddel foglalkozott.
2022. júl. 2. 10:46
 7/31 anonim ***** válasza:
83%
Ne görcsölj rá ennyire hogy "miről mit gondolhatnak mások" mert ez az érzés annyira erős lehet, hogy élni sem hagy.
2022. júl. 2. 10:51
 8/31 anonim ***** válasza:
95%
Kultúrember nem állít be váratlanul sehova. Ha meg várt vendég jön, akkor te felkészülsz a saját igényeid szerint. A saját házadban a saját családodban úgy jelensz meg, ahogy te akarsz.
2022. júl. 2. 10:55
 9/31 anonim ***** válasza:
96%

Ahogy #8 írja, én is agyrákot kapok, ha valaki váratlanul beállít.

Ez itt putrifalván szokás nálunk, direkt ezért is rossz a csengőnk, ennek ellenére néha itt óbégatnak a kapuban. Nem eladó a ház? Nincs fűkaszába benzinem? nem kell lenyírni a füvet? nem ismerem pityunénit, aki előtte itt lakott? blabla..

2022. júl. 2. 11:10
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Illetlenség volt így beállítaniuk; a minimum, hogy odatelefonálnak előtte, hogy erre járunk, beugorhatunk-e köszönni.

Mivel ők voltak illetlenek, nehogy már te érezd magad. Amúgy meg még azt is kétlem, hogy észrevesznek az emberek ilyesmit. (Gondolom, hogy nem fekete őserdő van a lábadon.)

2022. júl. 2. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!