Vendégek jöttek, szőrös volt a lábam? 24N
Nagy kertünk van, egy szép nyaralóövezetben, elég komoly kis nyaraló, nem olcsó, szép, de tény, hogy nem forgalmas, MIVEL nyaraló. :D
Lényeg a lényeg, a szomszéd se látja a lábszőrt ha a kertben vagyok, mert elég nagy a tér. 40 fokban meg nem veszek fel hosszúnacit. Csakhogy váratlanul rég nem látott ismerősök beállítottak, mondván erre jártak és gondolták benéznek de ide se szóltak. Pont hátul voltam a kertben, jöttem befele erre telibe ott mindenki. 50 körüli bagázs, 2 férfi, 1 nő. A férfiak vajon megjegyezték magukban vagy az 50 évesek már leszrják az ilyesmit? Elég kellemetlennek éreztem a helyzetet.

Én azt gondolom, hogy lehet, tettek rá magukban egy szót, de valószínű, úgysem te vagy az ő partijuk, tehát ezzel nem lettél EMBERILEG kevesebb a szemükben.
Nem lehet, hogy egy kicsit felnagyítod magadban ezt az esetet?

Ahogy #8 írja, én is agyrákot kapok, ha valaki váratlanul beállít.
Ez itt putrifalván szokás nálunk, direkt ezért is rossz a csengőnk, ennek ellenére néha itt óbégatnak a kapuban. Nem eladó a ház? Nincs fűkaszába benzinem? nem kell lenyírni a füvet? nem ismerem pityunénit, aki előtte itt lakott? blabla..

Illetlenség volt így beállítaniuk; a minimum, hogy odatelefonálnak előtte, hogy erre járunk, beugorhatunk-e köszönni.
Mivel ők voltak illetlenek, nehogy már te érezd magad. Amúgy meg még azt is kétlem, hogy észrevesznek az emberek ilyesmit. (Gondolom, hogy nem fekete őserdő van a lábadon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!