Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hányszor voltál wc-n tegnap?

Hányszor voltál wc-n tegnap?

Figyelt kérdés
Mennyi kicsi és nagy dolgot végeztél?
2022. jún. 30. 00:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Asszem egyszer szartam, a hugyozásokról nem tudom mennyiszer volt, home officeban ezt nem is tartom számon, meg hát nem hittem volna hogy bárki is megjegyzi hogy melyik nap hányszor pisál meg kakál. :D
2022. jún. 30. 00:16
 2/16 A kérdező kommentje:

Nekem kettő nagyobb volt,egyik keményebb,másik csak szétkenődött.

Kicsiből 5 ször volt.

2022. jún. 30. 00:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Jovan fejezd be szarfetises
2022. jún. 30. 00:22
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Egyet kakiltam, az fix. Aztán lehet, kettő volt, nem jegyeztem meg, nem hittem, fogom még ennek az információnak hasznát venni. Az biztos, hogy legalább kétszer pisiltem. Ma számolni fogom, hogy holnap kielégíthessem tudásszomjad.
2022. jún. 30. 00:33
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
3, Nemár! Szarfétises is van? Le vagyok maradva, mint a borravaló, eddig csak a pisi meg a pelenka fétisesről tudtam. :D kezdek aggódni, hogy mennyi abberá
2022. jún. 30. 00:55
 6/16 anonim ***** válasza:
94%
Folytatás: aberrált ember van a Gyakorin. :D
2022. jún. 30. 00:55
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Van egy hírhedt kakifantomunk is, aki állandóan fiatal lánynak adja ki magát és mindig valami hosszan, aprólékosan megírt ciki kakis sztorit talál ki :D Azt nem tudom hogy a kérdező-e a kakifantom, szerintem amúgy nem, mert akkor most is lenne valami esti meséje amit lányként ír ki hogy minél többen írjanak neki és verhesse a szarra.

Bár kétségkívül egy beteg kérdés ez is.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, passz, nem számoltam, nem egy meghatározó dolog az életemben az ürítés. Inkább szükséges rossz.

2022. jún. 30. 01:13
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
Jesszus, 7, ez borzasztó, én elképzelni sem tudom hogy mi az élvezet ebben. Már az orvosi rendelő várójában is össze akarok esni amikor az idősek a szorulásukról meg a fosásukról beszélgetnek és amikor a szorulásról szóló reklámot (amelyikben a nő megkönnyebbülten sóhajt a végén) bevágja a YouTube egy videó közepére, sikítani akarok. :D
2022. jún. 30. 01:20
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Igen, 7-es, erre a fiatal nőre (mint karakterre) én is emlékszem. Az egyik sztorija az volt, hogy új emberként kezdett egy irodában dolgozni, és úgy rátört a foshatnék, hogy egy órán át a WC-n volt, de már úgy ment ki, hogy húzta magával a csíkot a folyosón.
2022. jún. 30. 02:03
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
0 xarás, talán 7* pisi.
2022. jún. 30. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!