Voltál tegnap tüntetni?
Figyelt kérdés
Gődény (nem gödény) György gyógyszerész szerint a koronavírust nem kellene ennyire komolyan venni. Szerinte az újságírók által megszólaltatott tudósok gerjesztik a szükségtelen félelmet. És semmi szükség korlátozásokra. Mindezt mondta a Szabadság téren a megjelent nagy számú hallgatóság előtt.2020. szept. 12. 09:23
1/13 anonim 

válasza:

Baromság. Aki nem hisz a vírusban az remélem egyszer elkapja úgy, hogy nem hal bele, és rá fog jönni, hogy mégis igaz!
2/13 anonim 

válasza:

Jobb dolgom is van, mint részt venni ilyen tüntikéken. Az elsővel meg 100%-ban egyetértek.
4/13 anonim 

válasza:

Ugyan, 50-60-an voltak, inkl. kb. húsz a médiától.
6/13 anonim 

válasza:

amikor azt olvastam hogy "voltál tüntetni", akkor azt hittem hogy az SZFE miatt, bocs de tényleg létezik a koronavírus
7/13 A kérdező kommentje:
A fönti videóban látható és megszólaltatott tegnapi tüntetők meggyőződéses véleményével semmi baj. Baj az, hogy van szavazati joguk.
2020. szept. 12. 10:33
8/13 anonim 

válasza:

1-es vagyok. 6-os, én az SZFE miatt sem tüntetek. Van jobb dolgom is, mint olyan dolgok miatt hisztizni, amik nem is igazak.
4-es, majd a híradóban már több ezer emberről lesz szó, nekem elhiheted. XD
9/13 anonim 

válasza:

Egy hete a sörfesztiválon többen voltak a Szabadság téren, mint ezen a tüntetésen.
10/13 anonim 

válasza:

Görény egy közpénztolvaj kokszos állat. Hol van még videó ezekről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!