Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell eltelnie egy...

Miért kell eltelnie egy hétnek is akár, mire visszaír?

Figyelt kérdés

Legjobb barátok voltunk, mára ellaposodott a dolog, de egy ideje újra beszélünk, igaz csak neten. Állítólag nagyon örül neki, hogy újra beszélünk, nagyon lelkesnek is látszik mindig, amikor visszaír, de valamiért sokszor eltelik egy hét is, mire ez sikerül neki. Olyankor sokat ír ugyan, de aztán ha én válaszolok, azt már nem nézi, és egy jó hét múlva ír csak újra. Miért van ez?

Még annyi, hogy egész nap otthon van, nem nagyon jár sehova, max vásárolni, nincsenek barátai se, otthonról dolgozik. Nagyon magába van gubózva, ezt tudom, de olyan furcsa, hogy ilyen ritkán ír vissza, mégis olyankor nem csak egy két szót, hanem regényeket, és mondom, lelkesen. Nem értem. Természetesen ha hívom valahova, mindig van kifogása, egyszer találkozott velem csak, amióta újra beszélünk. Most valószínűleg azt fogjátok sokan gondolni, hogy nem akar velem semmiféle kapcsolatot fenntartani, amit el is hinnék, ha lerázna egyszavas válaszokkal, de nem ezt teszi. Nem tudom, hogy mit tegyek, hagyjam őt vagy esetleg én is várják egy hetet mindig mielőtt visszaírok?

2022. jún. 28. 07:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
Én akkor csináltam ezt, mikor masszívan ittam. Józanul dolgozni jártam, simán elhúztam az értesítéseket, aztán ha hazaértem, és jól beittam, akkor hirtelen kedvem támadt szocializálódni, és kisregényeket írtam. Élőben meg nem akartam találkozni senkivel, inkább maradtam otthon, és rúgtam be.
2022. jún. 28. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!