Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valóra akar válni az álmom,de...

Valóra akar válni az álmom,de akadályba ütköztem,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem volna, mindig is a harcművészet ízéből falatozni,de ez soha nem jött létre,mert egyszerűen annyi volt a tanítvány,hogy nem vettek fel. Ma viszont kaptam egy telefon hívást,hogy ha szeretnék edzeni, nyugodtan kezdhetek holnap. De ha nem megyek holnap,akkor nem lessz már utánna hely) egy olyan problémám van,hogy nincs pénzem,és így nem tudom kifizetni az edzést. A szüleim sem tudnának ilyen téren támogatni,mert rengeteg kiadásuk volt. Szóval hogyan tovább
2022. jún. 26. 23:51
 1/8 A kérdező kommentje:
Hogyha holnap nem kezdek,akkor megint várjatok egy évet
2022. jún. 26. 23:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Várhatok*
2022. jún. 26. 23:53
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Mondd el ezt nekik és keressetek egy közös megoldást. Esetleg átultalásként, részletekben lefizetetendőként, ilyesmi.
2022. jún. 27. 00:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Mennyibe kerül a havi edzés?
2022. jún. 27. 10:02
 5/8 A kérdező kommentje:

39.000 Ft-ba kerülne. És nem szeretnék senkitől kölcsön kérni,mert nem olyan vagyok. Meg hát nem is lenne lehetőségem,vissza adni a pénzt

Ma egész nap munkát kerestem,de sehol nem találtam, lehet hogy várnom kell ezzel. Csak annyit vártam,hogy az valami hihetetlen

2022. jún. 27. 13:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Pedig éppen amiatt írtam volna, hogy kölcsönadnám a lóvét, aztán majd megadod, ha lesz pénzed, de emiatt ne maradj le róla, hogy most éppen csóró vagy. Írj privátot, ha úgy gondolod, hogy mégis megoldás a kamatmentes kölcsön.
2022. jún. 27. 14:55
 7/8 A kérdező kommentje:
6-os köszönöm szépen rendes vagy,de inkább melót keresek.☺️
2022. jún. 29. 15:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Már találtam is,igaz sokat kellett keresnem,de megoldottam
2022. jún. 29. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!