Beteges az, aki hulladéknak könyvel el bizonyos embereket csak azért, mert lassan írnak vissza Messengeren, órákon, vagy akár napokon át nem írnak vissza?
Szerintem is inkább hülye. Velem itt az oldalon volt ilyen, nem vagyok itt minden nap és egyszer amikor beléptem látom , hogy jött 2 privát üzenet. Egy csávó írt 2 üzenetet, az egyikben az volt, hogy szívesen ismerkedne velem (egyébként nagyon kedves és normális üzenet volt, vissza is írtam volna neki), a második üzenetet 1 órával később írta, mint az elsőt és annyi volt benne, hogy anyádat, ha nem írsz vissza!
Persze ezek után nem írtam vissza, sőt még le is tiltottam...
Azért rohadt idegesítő tud lenni, amikor valakitől tényleg nagyon fontosat kérdezel, amire minél előbb várod a választ, megnézi, és napokig cseszik visszaírni vagy egyáltalán nem válaszol rá...
Pedig, tudod, hogy tudja rá a választ! Mégis tojik válaszolni...
Na, ilyenkor menjen melegebb éghajlatra az illető...
Nem. Szerintem kifejezetten parasztság nem írni vissza valakinek, főleg ha az a valaki kifejezetten olyan dolgot ír amire választ vár (segítségkérés például). Az egy dolog hogy nem ír vissza valaki 10 másodpercen belül, nyilván az nem elvárható, de amikor napokon, heteken át nem ír valaki, miközben állandóan elérhetőnek jelzi a rendszer, meg azonnal látta mikor írok neki, szerintem annál nincs lejjebb. Én sajnos rendszeresen futok bele ilyenekbe, főleg nőknél, tök mindegy a való életben milyen a viszonyunk, illetve mit mondok, kérdezek, kérek, akármi, 10-ből 9 alkalommal egyáltalán nem írnak vissza, mintha legalábbis letörne a kezük. Akiben annyi sincs hogy annyit odaírjon hogy "Bocsi nem tudok segíteni/nem érek rá/nem értek hozzá/akármi", az egy büdös bunkó, nincs mit szépíteni. Gondolom ha milliomos szépfiú lennék, akkor 30 másodpercenként küldenék a szívecskéket.
Szóval kérdező nem, nem vagy hulladék. Az a hulladék akiben annyi minimális emberi érzés és kulturáltság sincs hogy ha valakivel nem hajlandó szóba állni akkor ezt legalább egyenes módon közölje vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!