Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a mai világról?

Mi a véleményed a mai világról?

Figyelt kérdés
Emberek, közélet, világ.

2022. jún. 26. 01:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%

És most tényleg ennyire sz.r az élet ahogy előttem írták, vagy csak ennyire pesszimisták az emberek?

Én találok pozitívumot minden napomban, még akkor is ha vannak problémáim.

2022. jún. 26. 07:55
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Úgy összességében sz@r az élet, egyeseknek lehet, hogy jó, de rengeteg sz@r történik másokkal, most csak gondoljunk pl. azokra a kisfiúkra, kislányokra, akiket nap mint nap erőszakolnak és bántanak akár távol a családjuktól évek óta, bezárva. Attól még, hogy mi tudjuk élvezni az életet és nincs olyan nagy problémánk nem jelenti, hogy másnak ne lenne és hogy emiatt kevésbé lenne sz@r az élet. De ez nem csak a mai világra igaz amúgy, a világ sose volt jó és sajnos nem is hiszem, hogy lesz jobb.
2022. jún. 26. 08:07
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
Eddig sem szerettem, de elfogadtam. Pár napja viszont utálom az egészet és kiábrándultam belőle.
2022. jún. 26. 08:09
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Az emberek nagy reszet nem birom, veluk nem foglalkozok tokre leszrom ki mit csinal. De szerencsere van sok baratom akik miatt meg tokjol elvagyok.
2022. jún. 26. 08:32
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

Hát nem tudom, de visszaemlékezve a történelemtanulmányaimra, még nekünk az egyik legjobb. Valamelyik korban boszorkányokat üldöztek, eretnekeket égettek, ezt a nép pedig végignézte, vagy épp az volt a nép szórakozása, hogy gladiátorok haltak meg az arénában, vagy épp a nők állat szintjén voltak kezelve vagy épp pestisjárvány tombolt vagy épp azzal házasodtál, akivel a felmenőid megparancsolták és életed végéig szenvedhettél mellette.

Amúgy én pont az internetet szeretem, mert olvashathatok az érdeklődési köreimben, nézegethetek videót az érdeklődéseimmel kapcsolatban, sok fórum van stb.

Nem szeretem a tömegnyomort, a léleknek nem tartom természetesnek, hogy vadidegen fajtársak vannak folyamatosan túl közel, nem szeretek városban, lakásban élni. Túl mesterséges és egészségtelen az élet és ez alatt nemcsak a szélsőségekre gondolok, minden mű, káros, szennyezett. Igen, rohanunk, túl sokat dolgozunk munkahelyen, túl gyakran szükséges mellette komolyabb sulit végezni (pl nekem most a proginfó esti), nincs idő eleget aludni, énidőre, sportra (ha már a mesterséges élet kötelezővé tette), a gyerekeseknek a saját gyerekére.

De a törikönyv alapján tényleg még nekünk a legjobb.

2022. jún. 26. 08:41
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
A lehetőség meg lenne normális élethez, DE ahogy előttem is írták páran: túl felszínes minden, túl gyors minden, túl sok minden a pénzről szól. A közösségi média (plusz a rajta lévő hazudott boldogság és tökéletes élet), covid19, most pedig a háború csomó lelki sérülést okozott az embereknek. A jövő teljesen kiszámíthatatlan és elég szarul fest. Ezen dolgok miatt pedig egekben a pesszimizmus...
2022. jún. 26. 09:08
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
Gyűlölöm.
2022. jún. 26. 09:08
 18/22 anonim ***** válasza:
14%
Ebből látszik ki milyen körben mozog:/
2022. jún. 26. 09:26
 19/22 anonim ***** válasza:
76%
Nézd meg a híreket több csatornán és lesz tapasztalatod-válaszod kérdésedre önmagadtól is;)
2022. jún. 26. 09:51
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelműen rossz irányba halad a világ. Környezetszennyezés, globális felmelegedés, felszínes emberi kapcsolatok, stb. Persze, jó dolgok is vannak a legtöbb ember életében, de attól még nagyon sok a probléma. Szerintem összességében nem jó hely a világ, de ezt mindenki másképp látja.
2022. jún. 26. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!