Mi a véleményed a mai világról?
És most tényleg ennyire sz.r az élet ahogy előttem írták, vagy csak ennyire pesszimisták az emberek?
Én találok pozitívumot minden napomban, még akkor is ha vannak problémáim.
Hát nem tudom, de visszaemlékezve a történelemtanulmányaimra, még nekünk az egyik legjobb. Valamelyik korban boszorkányokat üldöztek, eretnekeket égettek, ezt a nép pedig végignézte, vagy épp az volt a nép szórakozása, hogy gladiátorok haltak meg az arénában, vagy épp a nők állat szintjén voltak kezelve vagy épp pestisjárvány tombolt vagy épp azzal házasodtál, akivel a felmenőid megparancsolták és életed végéig szenvedhettél mellette.
Amúgy én pont az internetet szeretem, mert olvashathatok az érdeklődési köreimben, nézegethetek videót az érdeklődéseimmel kapcsolatban, sok fórum van stb.
Nem szeretem a tömegnyomort, a léleknek nem tartom természetesnek, hogy vadidegen fajtársak vannak folyamatosan túl közel, nem szeretek városban, lakásban élni. Túl mesterséges és egészségtelen az élet és ez alatt nemcsak a szélsőségekre gondolok, minden mű, káros, szennyezett. Igen, rohanunk, túl sokat dolgozunk munkahelyen, túl gyakran szükséges mellette komolyabb sulit végezni (pl nekem most a proginfó esti), nincs idő eleget aludni, énidőre, sportra (ha már a mesterséges élet kötelezővé tette), a gyerekeseknek a saját gyerekére.
De a törikönyv alapján tényleg még nekünk a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!