1000 Fős lakodalom mennyibe kerül?

Mai árakhoz viszonyítva? Több millió forint szerintem.
De hol fér el ennyi ember? És minek ennyit meghívni egyáltalán?

EGy 150 fős is benne van 3-4 millióba alsóhangon.
Szorozz...

Sokba.
Lagzi vagy lakodalom? Nem mindegy.
Ki kell bérelni a helyet, ahol ez az egész lesz, az több százezer forint. Ha lesz valami vendég zenélni, ki kell fizetni azt is, szinten több százezer. Annyi autót el is kell rakni valahova, mindenkinek enni/inni kell adni, kell üdítő is, alkohol is, gyerekeknek csoki, stb. Valaki külön kis ajándékot is ad a résztvevőknek. Ha van külön szervező, aki csinálja ki kell fizetni azt is, az is simán elkér 200-300 ezer forintot is, vagy még többet.
Ezer embert kétlem, hogy el tudsz rakni a saját házadban, hacsak nem valamelyik palotàban laksz, úgyhogy 30000 Ft/fő igen kevés, ezen felül van még bőven költség, amiket fentebb soroltam.
Egyébként attól is függ, hogy mit akarsz nekik ételt adni, meg hány félét. Ti főztök a családdal, vagy esetleg megbíztok valami éttermet? Ha éttermet bíztok meg az megint több százezer forint, attól függ hány félét kértek, meg kértek-e pincért egész éjszakàra, hányat, stb.
Tehát összesen szerintem 35-40 millió is lehet, de településtől is függ. Nyilván Pesten drágább lesz jóval, mint egy kisebb városban.

Fejenként olyan 30 ezer, ha egy alap lagzi.
Bár hallottam, olyan 200 fős lagzit, ahol a kastély bérlet 8 millió volt a szombati napra, 6 a vasárnap délelőttre.
Vacsora fogások 100 ezerbe (szarvas, szarvasgomba..) voltak a drága francia borokkal. Plusz a sütemények.
Igen ez Magyarországon volt 2 vezérigazgató beosztású párnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!