Miért viselkedek olyan furán egy fiú előtt aki tetszik?
Figyelt kérdés
1 órával azelőtt már halálra izgulom magam, mikor elindulok felé gyorsan ver a szívem, érzem hogy mindjárt összeesek és amikor találkozok vele nem működik az agyam, lelassul, nem hallom amit beszél hozzám, csak a szemeit tudom figyelni (csodás szemei vannak), aztán érzem hogy ez így nem oké, félrenézek és elbambulok, ez nagyon rossz, mit tegyek hogy ne legyen mindig ez? egyszerűen amikor a szemeibe nézek elvarázsol2022. jún. 22. 19:50
1/8 A kérdező kommentje:
és nem 13 éves vagyok, az a gond jóval több
2022. jún. 22. 19:56
3/8 anonim 

válasza:

Semmi gond, szerelmes vagy belé. Majd könnyebb lesz, ha összejöttök. ;)
6/8 anonim 

válasza:

Nincs onuralmad, mert egy szetesett gyerek vagy mentálisan. Majd kinovod, vagy nem.
Sosem ertettem ezt. Pedig voltam fulig szerelmes tinikent is, ez az onszabotazs teljesen kimaradt.
7/8 A kérdező kommentje:
Lehet azért mert nagyon kedves velem, és másokkal is rendes? Lehet hogy szerelmes vagyok?
2022. jún. 22. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!