Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzem vissza a...

Hogyan szerezzem vissza a hírnevem?

Figyelt kérdés

Régen bátor ember hírében áltam,aki nem hagyta a körülötte lévő barátait a bajban,és a családját sem. Nem bűnöző ember voltam,félre értés ne essék, csak oda ütöttem akinek kellett,és minden problémát megoldottam,ahol lehetett szép szóval,ahol nem használt a szép szó veréssel.

Azokat a gyengéket is be védtem,akiket mások bántottak az utcán

Tavaly a metrón egy ember,ütötte verte a fiát,amint megláttam rögtön nyakon vertem az embert,és hívtam a rendőrséget)

Aztán egy húsz év körüli fiatal ember molesztált egy 14-éves lányt,ahogy mentem haza munkából egy utcában,amit nem hagytam szó és tett nélkül,és helyben hagytam a srácot)

Nem éltem vissza soha az erőmmel,és a bátorságommal,csak is akkor ütöttem meg valakit,ha nem volt más választásom,vagy ha esetleg meg mentettem valakit

Szeretnek a környéken az emberek,és dicsérnek hogy milyen bátor fiatal ember vagyok,soha nem hagytam cserben senkit.

Végül valami történt velem az idő múlásával,azt érzem hogy nem vagyok bátor,mindt a múltban voltam. Egyszerűen le sokkolok,és pánik szerű rohamaim vannak ha bajban érzem magamat,(mindt ha valami elvette volna a bátorságom és az erőm) több embert is cserben hagytam emiatt. Mert egyszerűen annyira elkapott a félelem,hogy muszáj volt le lépjek onnan.

Senki ne értse félre a dolgokat,nem vagyok beképzelt. Mindig tisztelettudó és becsületes gyerek voltam,"vagyok, csak a bátorságom elszállt

Nagyon hálás lennék ha tudna valaki segíteni,hogyan szerezzem vissza a bátorságom,bármilyen tanácsot szívesen várok

23-F vagyok)

2022. jún. 22. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem erőből kell megoldani az ilyesmit. Az erőszak erőszakot szül csak.
2022. jún. 22. 19:05
 2/2 Dirsctioner válasza:
81%
Menj el ózhoz dorotival hátha vissza tudja adni a bátorságod ;))
2022. jún. 22. 19:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!