Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Haragudtatok már meg ennyire...

Haragudtatok már meg ennyire valakire?

Figyelt kérdés
Hogy még köszönni sem voltatok hajlandók neki? Mi volt az oka? Ha valaki nagyon megsért, érthető, hogy levegőnek nézem és többet nem köszönök neki?
2022. jún. 21. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Barátom aki lefeküdt az exemmel és ellenem hangolta, hogy hagyjon el őérte. Azóta nem beszélek egyikkel sem.
2022. jún. 21. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Igen, ez így rendben van. A haragit idővel el kell engedni... tanulni kell a hibákból, és kerülni kell a hasonló embereket/helyzeteket.
2022. jún. 21. 13:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen... A volt matek tanárom... Egyszer szétverem a fejét....
2022. jún. 21. 13:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, apámra. Évekig tartó lelki és fizikai terror miatt.
2022. jún. 21. 13:21
 5/10 Shaddark ***** válasza:
53%

Hát, nekem ez "Ha valaki nagyon megsért, érthető, hogy levegőnek nézem és többet nem köszönök neki?" inkább elhatárolódásnak tűnik.

Ha haragszom rá orrba verem vagy állon, attól függ mennyire :)

Ha nagyon haragszom akkor lealázom lelkileg. Az sokkal rosszabb mint a fizikai bántalmazás.

- De amúgy sose tennék már ilyesmiket, fiatalabb koromban amikor még nem értettem hogyan is működöm én és a többi ember, akkoriban még igen.

Ma már sajnálom, de nem szégyellem mert kellettek ezek a tapasztalatok is a fejlődésemhez.

Amúgy ez egy jó módszer, ha megbántott valaki mert megbíztál benne és vissza élt vele el is kell határolódni tőle. Mindörökké.

2022. jún. 21. 14:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az túlzás, hogy haragból, ahogy az előttem szóló is írta elhatárolódás. Szomszédokkal vagyok így, állandóan az udvarunkon van a gyerekük, a gyerekeim játékaival játszik, közben azt ordítozza a szomszédasszony a férjének, hogy csináljon velünk valamit, mert az udvarunkon terigetjük ki a ruhánkat(magyarázzamárelvalakiezmiértbaj???🤔) és hogy gyűlöl minket(akkor a lánya minek van mindig nálunk?). Szerintem nem százas, de hamarosan költözünk és akkor már nem foghatja ránk, hogy miattunk sz@r az élete...
2022. jún. 21. 16:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Az egyik legjobb barátnőmnek tartottam mindaddig amíg mosolyogva el nem mesélte, hogy az alá feküdt akiért teljesen odavoltam (bevezetésként fél óráig a barátságról papolt)
2022. jún. 21. 16:53
 8/10 Shaddark ***** válasza:

"bevezetésként fél óráig a barátságról papolt"

:O

Nem semmi...

2022. jún. 21. 17:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Volt, de rájöttem, csak magamat égetem vele...
2022. jún. 21. 21:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, volt olyan akit nem bírtam, de akkor is köszöntem, ha nem is köszönt vissza. Amikor már sokadjára nem, akkor már én sem köszöntem, így idegenként tekintek rá, vagy legalábbis úgy, mint akit csak látásból ismerek
2022. júl. 20. 09:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!