Miert nem értik meg egyesek ,hogy nem ? Mások meg miért várják el,hogy rahaszkodjak a rosszhoz?
Volt barátommal nem akarok együtt lenni. Azok kívül, hogy sokat tudunk együtt röhögni, más nincs közös bennünk. Ő az a majd típus és szeret inni, nem is keveset. Nekem más érdeklődési köröm van,amit nem csak mondogatok, hanem csinálom. Sport és nyelvet tanulokminek lassan vége. Sokszor panaszkodott, hogy miattam nem lehet csinálni semmit ,mert kutyát krll kivinni, órám van heyi 3x ,meg edzek. De a végén nem is edzettem rendszeresen, mert utálom, ha valaki rám vár. Azt várta volna el,hogy én is ráérjek ülni egész nap és semmit se csinálni. Persze munkán kívül. Ő ment haza és egyből vette a sört és nyomkodta a telefont. Unalmas.
Most elköltöztem más városba,mert ott nem éreztem jól magam. Külföldön vagyunk. Itt rendes terembe járok edzeni ,kutyával nem csak 2-3 irány van, amerre mehetek. Munkához többet kell utazni,de jobban fizet. Nem akartam örökké egy fogmosatlan alkoholistával lenni és menekülni az ölelése elől. Mondtam is neki,hogy nem kell párkapcsolat. Segített költözni, de akkor is mondtam,ne várjon cserébe semmit. Azt hittem, megértette. Bárcsak inkább ne segített volna.
Nem rég beszéltek egy barátnőmmel telefonon,aki itt lakik. Jóban vannak. Panaszkodott ,hogy én itt azt terjesztem, hogy nem vagyunk együtt. Először is , hányszor kell ismételnem,hogy nem akarok párkapcsolatot? Hetente? Naponta? Ez a barátnő meg minek magyaráz? Nem tetszik neki,hogy próbálok rendes életet élni és nem halmozom a problémát, mint ő? Vagy netán nem rajta segítek állandóan,amikor magának csinálja a bajt? Jobban keres,mintben és mégis nála van minden fizetnivaló elmaradva,mert nem tud pénzt beosztani. Ez az én hibám? Vagy az, hogy állandóan mondta ,hogy ez a XY nagyon szeret engem és már beteges. Ezért kell vele maradnom,mert hú de szeret? Inni szeret ,nem engem. Szerintem csak szimplán ragaszkodik,de minek ,azt nem tudom, hiszen neki se volt soha jó semmi.
Idegesit ,ha rólam dumálnak és én vagyok a rossz, mert az egyik memória zavaros ,masik meg irigykedik, hogy én bármennyit keresek,nem ezredik rongyot vagy kacatot veszek,hanem első a számla és lakbér.
Jobb lenne ha egyikkel se kommunikálnék többet? Baratnőnek mit mondjak? Ő mondta azt ,hogy rgy haverja előtt mondtam és híresztelem, hogy nincs senkim.

Jaja.
Ha nagyon unatkozol hogy ráérsz még foglalkozni velük akkor keress még elfoglaltságot :)
Egyik sem érdemli meg a figyelmedet, valószínűleg a "barátnő" már rég rájár a srácra vagy szeretne legalábbis...
Aki nem mellesleg rosszat akar neked, nem is értem.
Amúgy meg nem láttam még nőt azzal járni aki szereti őt, csak azért, ha az viszonzatlan. Mondjuk pasit se sokat, bár nálunk lustaságból néha előfordul az ilyen.
Szerintem idővel egyre szélesebb lesz az a szakadék ami már most is van köztetek, ennek a kapcsolatnak nincs jövője.
Tegyél róla tiszta, nyílt és világos kommunikációval hogy jelene se legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!