Hallottatok már olyan szellemi dolgozóról, aki nem iszik kávét? Azt hittem, lefordulok a székről, amikor meghallottam, hogy kolléga 5 éve a cégnél dolgozik és nem kávézik/teázik.
Ítélkezel a kollégád felett amiért nem kávézik, már önmagában ez is nevetséges, aztán még ráteszel egy lapáttal hogy mikor nem olyan válaszok jönnek amilyeneket vártál, akkor azok felett is elkezdesz ítélkezni akik teáznak vagy kóláznak.
Miért nem mindegy hogy ki mit iszik vagy nem iszik?
Igen, főnököm és egyik közvetlen kollégám sem kávézik.
Mind mérnökök vagyunk, ráadásul vasúton, ahol a kultúra "alapja" a forgalmi irodákban főzött méregerős kotyogós :D
Nem értem miért kellene kávé szellemi munkához?
Kávéfogyasztás után jobban kimeríti az agyat.
Mi ebben a furcsa?
Oké, az emberek többsége talán kàvézik, köztük én is, de vannak akik teljesen megvannak nélküle.
Egyébként igen, ismertem egy 28 éves csajt, aki mesélte, hogy ballagàsàra kávécsésze készletet kapott, de soha életében nem kávézott. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!