Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érettségi után miért van...

Érettségi után miért van ilyen hülye érzésem?

Figyelt kérdés

Végig tanultam az egész évet akár napi 5-6 órát is.Végül jól sikerült az érettségi. A tanulás alatt akárhányszor valami mást csináltam tanulás helyett mondjuk döglöttem a netflix előtt vagy haverokal ittam vagy bármi ami nem tanulás akkor bűntudatot éreztem és kényszert arra,hogy tanuljak,mert pénzügy szakra nem elég egy éppen kettes bizonyítván. Meglett de még mindig bennem van ez a hülye érzés ha

szórakozni próbálok pedig már nem kell tanulnom.

Miért van ez?

2022. jún. 19. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet még nem fogtad fel, hogy meglett és vége. Vagy félsz a jövőtől és a bizonytalanságtól, hisz teljesen új életet kezdesz innentől. Lezárult egy korszak, a megszoktott dolgaidnak vége van.

Lehet az is, hogy tartasz ettől a szaktól és már előre azon izgul az agyad, hogy folyamatosan készen kell majd állnia, hisz nem elég a minimum. Pár hét múlva valószínűleg jobban fogod érezni magad.

2022. jún. 19. 14:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok.
2022. jún. 19. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
grat ügyi vagy
2022. jún. 19. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!