Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érettségizők, ha vége ennek...

Érettségizők, ha vége ennek az egész érettséginek, ti is kb fejest ugrotok a nyárba és szétbulizzátok magatokat?

Figyelt kérdés
Én már kb be vagyok táblázva, Sziget, bulik kb minden hétvégén, ha nem megy egy félmillió nyáron akkor semmi xD
2022. ápr. 28. 15:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Én dolgozni fogok.
2022. ápr. 28. 15:24
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem, a májust meghagyom pihenőnek, ekkor lesz pár program, utána meg dolgozni fogok. Jól fog jönni a pénz, ha elkezdem az egyetemet. Lesz egy pár napos nyaralás is, de nem tervezem végigbulizni a nyarat. Nem is érzem akkora számnak az érettségit, hogy ilyen hosszan kéne ünnepelni.
2022. ápr. 28. 15:26
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem, én tisztességes családban nevelkedtem.

Olvasni fogok, edzeni, nyelvet tanulni, pihenni, és dolgozni is.

2022. ápr. 28. 15:33
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem, aki megteheti, az töltse bulizással, pihenéssel a nyarat.

Tartalmasan, érezzétek jól magatokat!

Fogtok még eleget dolgozni!

2022. ápr. 28. 15:34
 5/14 A kérdező kommentje:
Tanulni, dolgozni nyáron. Betegek :D
 6/14 A kérdező kommentje:
Srácok, hogy nem csak meg titeket a friss punci illata nyáron? :D
 7/14 A kérdező kommentje:
csap*
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Megcsapni megcsap, csak mi nem olyan értelmi szinten állunk, mint a magadfajta fél–állat ösztönlények. Élvezd ki hogy a kisegítőiskola bezárja kapuit, és menj szétb*szni magad okádásig. Tartalmas életed lehet...
2022. ápr. 28. 15:38
 9/14 anonim ***** válasza:
58%

5ös ez élethelyzettől függ. Van aki nem engedheti meg hogy szétbulizza magát nyáron.

Illetve ezzel a nagyon nagy bulizással is félve innák a medve bőrére. Legtöbb ismerösöm az érettségi után leragadt a szakmunkás szinten (Nem leszólás, csak szimplán ilyen munkát tudtak azzal az egy papírral megkapni, egyeseknek protekció is kellett).

2022. ápr. 28. 15:44
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

De szar lehet manapság fiatalnak lenni; 32 vagyok és anno apánk-anyánk a színünket se látta hetekig.

Élete volt mindenkinek, munkája is, tanultunk is aztán az ilyenek többségéből lettek mára a sikeresebbek. :)

Bár lehet csak azok nyugtatják magukat azzal, hogy ők "jó családból származnak" és nem ösztönlények, akiknek alkalma sem lenne kimozdulni, nem tudom... De nektek meg: felengedni, és kicsapongani most kell, és normálisabb is, mint begubózni. Az introvertáltság és intelligencia nem szinonimák, mint ahogy a bulizás és a minden napos tajtrészegség és drogozás sem szinonimák.

Ha meg mégsem akartok, az is rendben van - csak keserűség és megvetés ne legyen bennetek :)

2022. ápr. 28. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!