Nők, akik 40 fölött vagytok és nincs gyereketek, megbántátok, hogy nem lett?
Figyelt kérdés
Miért?2022. jún. 19. 10:16
21/32 anonim válasza:
Igen nagyon banom. Lassan töltöm a 43-at szoval ez mar sajnos igy maradm
22/32 anonim válasza:
Egyáltalán nem, így sem tudom, hogy fogjuk megoldani a sorozatban ránkrokkanó idősebb generáció tagjairól való gondoskodást munka mellett. Elképzelni sem tudom, hogy plusz egy fiatalabb generációval a nyakunkon mit csinálnánk a mostani szituációban. Nenhogy nem bántam meg, de örülök neki, ahogy az egész eddigi életemmel is elégedett vagyok.
23/32 anonim válasza:
22. Ti gondoskodtok csomó idős rokonrol, rolatok majd ki fog gondoskodni? Sztem ne legyenek illuzioid unokaöcsi meg unokahugi kapcsan..
24/32 anonim válasza:
Ne haragudj, de elképesztő az ötlet, hogy valaki azért csináljon gyereket, hogy legyen, aki gondoskodik róla. Normális egyáltalán ilyeneket hangoztatni? Én szégyellem magam azok helyett, akik képesek ezt a két dolgot egy lapon említeni. Természetes, hogy gondoskodunk a hozzátartozóinkról, és nem adjuk őket otthonba, ahol ugye tudjuk, mui történik velük. Az unokaöcsém életéhez meg mi közöm van? Miért lenne bármi elvárásom felé? Nem is értem, miben vagy, 23-as.
25/32 anonim válasza:
A mi szüleink sem azért csináltak meg minket, hogy legyen, aki ágytálazzon alattuk. A helyzet, amiben most vagyunk, így alakult, és mi döntöttük el, hogy nincs idősotthonozás. Aki ilyesmire apellál gyerekvállaláskor, szerintem az egy nettó pszichopata, és ezért gyereket sem kellene nevelnie egyáltalán.
26/32 anonim válasza:
Nyilvan nem azert csinaltak teged de ez a termeszetes hogy a szülőket segítjük idős korban, ez csak egy szimpla kerdes volt, hogy veletek mi lesz idősen, de nincs valasz sajnos. Csak jol felhuztad magad egy egyszerű kerdesen, ki is a pszichopata :D
27/32 anonim válasza:
És akiknek a gyereke külföldre költözik, arról ki fog gondoskodni? Egyik barátunk beteg, a lánya külföldre ment férjhez, szinte soha nem találkoznak. Nincs felesége, elvált, teljesen egyedül van.
28/32 anonim válasza:
a pszichopata nem azt jelenti, amikor valaki felhuzza magat, az meg, hogy kivel mi lesz idos korara, teljesen kiszamithatatlan, a legtobben meg meg se tudnak oregedni, mert elobb meghalnak daganatos betegsegben vagy szivrohamban. Az meg senkinek sem biztositek, hogy a kolyke ra fog egyaltalan nezni, ha megoregszik. De csak hogy megnyugtassalak, mivel gyerekre nem koltunk, es a munkabol sem estem ki evekre, igy igen szep megtakaritasunk van mar most is, nemhogy meg 25-30 ev mulva, amikorra a kerdes aktualissa valik egyaltalan. Abbol a penzbol sokmindent meg fogunk tudni majd oldani, ha szukseges lesz, akar az evekig tarto gondozast is, amit kulonben sem a gyerekeinktol varnank automatikusan, ha lennenek.
29/32 anonim válasza:
Egyebkent hihetetlen, hogy ez valakinek nem alapertelmezett, plane nem akkor, ha meg gyereket is vallal. Felnott emberek es nem veszik magatol ertetodonek, hogy gondoskodjanak magukrol es az eletukrol, hanem masoktol varjak ezt.
30/32 anonim válasza:
"a legtobben meg meg se tudnak oregedni, mert elobb meghalnak daganatos betegsegben vagy szivrohamban"
Akkor nektek most nincs szerencsetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!