Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők, akik 40 fölött vagytok...

Nők, akik 40 fölött vagytok és nincs gyereketek, megbántátok, hogy nem lett?

Figyelt kérdés
Miért?

2022. jún. 19. 10:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

7-es:

Bocsi, hamar elküldtem.

Tehát lehet igazad van a most olvasottak miatt. Az én infóm olyan 2-3 éves lehet, azóta lehet változott.

2022. jún. 19. 11:08
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
#8 Ez jó kérdés, nem tudom sajnos.
2022. jún. 19. 11:13
 13/20 anonim ***** válasza:
84%

Én sokat beszélgettem a környezetemben élő és velem kollegiális vagy jóismerősi viszonyban lévő gyerektelen középkorú nőkkel, mert nagyon érdekelt milyen megélni a gyerektelenséget nőként.

Általában eljött az a pont az életükben amikor egy konkrét személytől esetleg szerettek volna gyereket. Ez a vágy halványan vagy erősebben megjelent, majd különböző okok miatt el is halt. A különféle okok: a foglalt partner, az életkor (túl fiatal, túl idős), egzisztenciális félelmek, nagyon eltérő társadalmi státusz, idős szülők gondozása, a szabadság féltése, rossz tapasztalatok a családban és a "csak", mint nyomós női indok.

2022. jún. 19. 12:54
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántam meg, örömmel köttettem el magam, amint lehetett (40 éves korig idehaza nem lehet).

Az egész életemet gyerek nélkül terveztem. Jóformán még én is gyerek voltam, mikor ezt eldöntöttem (20 éves korom körül). Soha nem volt igényem másra, konkrétan az tett boldoggá, hogy tudom tartani ezta tervet.

És minél idősebb az ember, annál hálásabb a szervezete azért, hogy nem lett kitéve ilyesminek.

2022. jún. 19. 13:56
 15/20 Isti22 ***** válasza:
70%

Ez nem olyan dolog, amit meg lehet bánni, hiszen egy gyermektelen nő nem tudja megítélni, hogy milyen lett volna az élete gyerekkel, még ha van is róla elképzelése.

Az ilyen kérdést a gyerekeseknek kell kiírni, bár ott meg az a veszély áll fenn, hogy nem merik felvállalni, ha esetleg megbánták a gyermekvállalást.

2022. jún. 19. 14:28
 16/20 anonim ***** válasza:
97%
#15-ös, saját tapasztalatunk tényleg nincs, de azt látjuk, milyen az élete a gyerekes barátoknak, ismerősöknek. Én csak az állandó rohanást látom, aminek soha nincs vége, mert a gyerekek után jönnek az unokák. A terhesség és szülés okozta egészségügyi problémákról nem is beszélve. Köszönöm, nem kérek belőle.
2022. jún. 19. 15:07
 17/20 anonim ***** válasza:
93%
16.Ha megnézed az egész világ rohanásban van, csak jó volna tudni hová rohan mindenki?
2022. jún. 19. 15:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sajnálom, hogy nem lett gyerekem. Nem találtam meg a megfelelő társat hozzá... 46/N
2022. jún. 19. 19:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy percig sem bántam meg. Mindig is utáltam a gyerekeket. Az állatokat sokkal többre tartom
2022. jún. 23. 16:15
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántam meg. És ha így is történt volna, akkor még mindig jobb lenne, mintha az ellenkezőjét bántam volna meg utólag.
2022. júl. 2. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!