Szülők, ti mit tennétek, ha a fiatok barátőjének (nem szerelme) az anyja ilyent tenne a fiával, a fiatokkal meg a fiatok haverjával?
Néztem a Shake it upnak a Party it up cím epizódját és abban történt valami, amin nagyon eltátottam a számat.
Az epizód szerint két kamasz lány, Rocky és Cece, el akar menni egy buliba, de Cece anyukája nem engedi el a lányát.
Utána az anya, aki rendőr, elmegy éjszakai műszakba és Cece áthívja a két kamaszbarátját, Tyt és Deucet, hogy vigyázzanak Cece öccsére, Flynnre.
Nem szaporítom a szót, a lényeg, hogy közben hazaállít az anyuka, hogy mégsem kell dolgozni éjszaka és a fiúk lebuknak.
Innentől jön az a rész, amin kikerekedett szemem.
Ugyanis az anyuka szeretné kiszedni a fiúkból azt, hogy hova ment Cece (és Rocky) és hogy ezt megtegye, elővesz egy csomó üveg vizet és ráparancsol a fiúkra hogy igyanak és addig itatja így a fiúkat amíg pisilniük nem kell. (Azt még külön kiemelném, hogy Ty és Deuce eközben össze vannak bilincselve, mert az anyuka összebilincselte őket.) Aztán amikor a fiúk szólnak, hogy nagyon kell pisilniük akkor azt mondja hogy ha elmondják hogy hová tűntek a lányok, akkor elmehetnek a wcre és elkezd nekik vízesésről meg gátakról beszélni meg sistergő hangot kiadni, hogy megtörje őket. Az sem zavarja, hogy a kisfia emiatt bepisil.
A következő nap pedig mindegyik gyereket (Rockyt, Cecet, Flynnt, Deucet és Tyt) megbünteti azzal hogy ki kell takarítaniuk az anyuka lakását.
Az érdekes, hogy a többi epizódban Ty és Deuce továbbra is találkozik a lányokkal, átjár hozzájuk. Érdekes, mert ha én megtudnám, hogy a fiammal ilyet tett egy anyuka, akkor én valószínűleg egyrészt feljelenteném őt, másrészt a nő és a lánya közelébe se engedném őt. Már nem élünk a középkorban, hogy kínzással vallassák az embereket, ráadásul hogy tehet valaki ilyet három kiskorúval, főleg úgy hogy kettő nem is az ő gyereke? És ráadásul ő egy rendőr!
Érdekelne, hogy ti mit tennétek, ha egy anya ezt tenné a fiatokkal.

Nem szeretnék veszekedni és senkit sem szeretnék megsérteni, de őszintén szólva nem értem, mi szükség van a személyeskedésre. A honlap arra való, hogy bármilyen kérdést feltehessünk. A felhasználók a tudásuk szerint válaszolnak a kérdésre.
Én feltettem egy kérdést annak reményében, hogy az édesanyák akiknek van kamasz gyerekük tudnak hasznos választ adni - ez meg is történt és még egyszer nagyon szépen köszönöm a válaszkat!
Nem értem, hogy ez a kérdés miért ne születhetett volna meg. Korábban leírtam, hogy pontosan mi késztetett arra, hogy ezt a kérdést feltegyem, kitérve arra is, hogy a sorozat forgatókönyvírói, rendezői, stb felnőttek, akik ezt a tartalmat gyártották és elfogadhatónak találták arra, hogy közzé tegyék és arra is kitértem, hogy nem találtam az interneten olyan megnyilvánulásokat amelyekben a szülők ezt a tartalmat kifogásolhatónak találták volna.
Ezért érdekelt, hogy egy édesanya, akinek van egy kamasz gyereke, hogyan vélekedik errpl a szituációró, ami bár fiktív, a televizióban ment és az interneten még mindig elérhető.
Továbbá nem értem miért kéne bárkinek is kellemetlenül éreznie magát azért, hogy a szabadidőben a Gyakori kérdéseken közzé tesz egy kérdést.
Azt sem értem, hogy ha a honlap szlogenje szerint itt BÁRMILYEN kérdést feltehetek, akkor miért kell a kérdése közzététele után magyarázkodnom arról, hogy miért írtam ki ezt a kérdést - és miért kell a kérdésem tartalma miatt szégyenkeznem.
Az sem világos, hogy ha valaki nem tud vagy nem szeretne érdemben válaszolni, az miért érez késztetést arra, hogy egy hozzászólásban kifejtse a nemtetszését.
- Egyrészt nem ad a kérdésre választ,
- másrészt egy darab kiírás alapján alkot rólam és az életemről egy képet,
- harmadrészt "bagoly mondja verébnek", hiszen, ha ő felesleegs időpocsékolásnak tartja a kérdést, az időt amit arra fordított, hogy mégis végigolvassa a kérdést, értelmezze és szídjon engem a hozzászólásban nem felesleges időpocsékolás?
Én nem szeretnék ezzel egy kommentháborút kezdeményezni, csupán arra célzok, hogy nem hiszem, hogy kellemetlenül kéne magam érezni vagy magyarázkodnom kéne azért, mert feltettem egy kérdést egy oldalon, aminek a funkciója, hogy kérdéseket tegyünk fel rajta és ahol anonimak vagyunk.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a válaszokat amiket küldtetek nekem és a továbbiakban kérem mellőzétek a szidalmazó kommenteket!

"Továbbá nem értem miért kéne bárkinek is kellemetlenül éreznie magát azért, hogy a szabadidőben a Gyakori kérdéseken közzé tesz egy kérdést"
Benne van a nevében. GYAKORI kérdések. Olyan kérdések feltevésére szolgál, ami másnak is hasznos lehet, amit többen is megkérdeznek, amit vissza lehet keresni.
A fenti kérdés nem hiszem, hogy rajtad kívül bárkit is foglalkoztatna.
Jézusom de ráérsz! 🤦🏼♀️
Ez egy komolytalan, fiktív, gyereksorozat. Ami abban van, azt nyilván nem kell komolyan venni. Tudod… mese!!!

A továbbiakban a 15, 14 és 12-höz hasonló hozzászólásokat ignorálom, így javaslom a rosszindulatú kommentek szerzőinek, hogy ne fáradjanak, mert amint meglátom a rosszindulatot a válaszban, nem olvasom tovább.
Ha esetleg hasznos válasz érkezik a jövőben, azt továbbá is értékelni fogom, provokatív megnyilvánulásokr pedig nem fogok reagálni.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!